Koko: Ja sam iz Srbije, Ajs Ti: Ćuti, ubiće te!

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 08 Apr 2011

“Ni danas ne razumem zašto ste u devedesetim ratovali” kazao je u ekskluzivnom razgovoru za Gloriju američki reper i glumac, koji je zafrkantski zaustavio suprugu manekenku kad je počela da govori kako joj je baka rođena u Srbiji

Američki reper i glumac Ajs Ti (53), koji je na televizijskom festivalu u Monte Karlu promovisao novu sezonu serijala “Zakon i red: Odeljenje za žrtve”, na intervju za Gloriju došao je sa suprugom Nikol Koko Ostin (32), bivšom misicom i Plejbojevom devojkom, koja je poslednjih godina postala internet zvezda i koja na twitter-u ima­ više od 200.000 obožavalaca. U svetu zabave retke su harmonične i dugovečne veze kao što je njihova. Kada su se venčali 2005, zlobnici su tvrdili da će im se brak raspasti do Nove godine. Muzičar je iza sebe već imao jedan neuspešan brak i niz afera, a ni Koko nije izgledala kao pojam idealne supruge. Ali, oni su i danas nerazdvojni. Na početku razgovora Koko nam je rekla da je njena baka rođena u Srbiji. “Vi ste iz Hrvatske? Znate li da sam ja iz Srbije?” upitala je Koko, a Ajs-T joj je odmah u šali rekao: “Ćuti! Ubiće te!”

Široki osmeh na njegovom licu pokazivao je da se samo dobro šali, ali odmah je objasnio i otkuda zna za rat. “Sredinom devedesetih nastupao sam u Hrvatskoj. Tada se rat još osećao u vazduhu pa sam bio zabrinut, jer sam u Zagreb dolazio posle Beograda i nisam znao šta će me dočekati. Kad smo prelazili granicu, mogle su se videti srušene kuće. Ali, iznenadio sam se kada sam video da su u publici isti ljudi. Zato ni sad ne razumem zašto ste ratovali!? U svakom slučaju, drago mi je da je sada kod vas mir”

Reklame

Ostavite komentar