Maja Nikolić uporno izbegava suđenje

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 20 Apr 2011

Ni na treći sudski poziv za saslušanje povodom optužbe za uvrede na račun jevrejskog naroda u rijalitiju „Dvor“ Maja Nikolić se nije odazvala, a na sledeće ročište, kako „Alo!“ saznaje, pevačica će biti privedena, što njoj nimalo ne smeta.

- Pevačici Maji Nikolić sud je najpre poslao dva poziva na kućnu adresu koju su imali, a pošto se nije pojavila na dva ročišta zbog pogrešne adrese, sudski činovnici stupili su u kontakt s Televizijom „Pink“ i od njih dobili još jednu potencijalnu adresu ove pevačice.

Poziv su poslali na novu adresu za ročište koje je bilo zakazano za juče, ali ona ponovo nije došla. Ukoliko se ne bude odazvala ni na sledeći poziv, postoji mogućnost da bude privedena na saslušanje – rekao je za „Alo!“ dobro obavešten izvor, dok je Nikolićeva ponovo negirala da je bilo šta dobila od suda.

- Ništa nisam dobila od suda! Informacije o tome da mi je poslat poziv za saslušanje su netačne. Pojaviću se, nisam kriminalac! Uostalom, neka me privedu! – izjavila je Nikolićeva za „Alo!“

Reklame

Ostavite komentar