Marija i Danijel otvaraju školu pevanja

Izvor: tracara.com
Postavljeno 11 Apr 2011

Pobednica Evrovizije održane , Marija Šerifović otkrila je za Blic da uskoro planira da sa polubratom Danijelom Pavlovićem otvori školu pevanja za decu.


“I moj brat Danijel i ja mnogo volimo decu i imamo ogromnu želju da radimo s njima. Osetila sam potrebu da mladima prenesem stečena iskustva i tako se rodila ideja o školi i meni kao učiteljici (smeh). Želim da se naša škola pevanja razlikuje od postojećih. Najbolji polaznici moći će da snime pesmu, spot, a na mojim koncertima biće prateći vokali”- izjavila je Marija.

U ovom intervjuu pevačica otkriva da ima vremena za sve u životu osim za novu ljubav.

“Sama sam. Moj emotivni život je u fazi mirovanja. Ja sam osoba koja ne može bez ljubavi… Volela sam. Volim i dalje… Ali u celoj ovoj situaciji u kojoj sam prija mi da sam bez partnera, da se posvetim poslu, da nema trzavica… Mirno more. Znate šta, ja sam, kad pogledam, ceo život bila u ljubavnoj vezi. To i jeste problem. Od 20. do 26. godine bila sam s nekim. A sad sam baš sama. Ali skroz sama! Niti se sa kim muvam, niti flertujem… Dobro, nije da ne priželjkujem da mi se nešto dogodi, da se zaljubim, ali verujem da je za fazu u kojoj sam dobro da budem sama”- zaključuje Marija.

Reklame

Ostavite komentar