Marija Karan osvaja Holivud

Izvor: Press online
Postavljeno 12 Apr 2011

Popularna srpska glumica Marija Karan igra glavnu gostujuću ulogu u prvoj epizodi druge sezone američke televizijske serije „Tajni slučajevi”, koja se prikazuje na kablovskoj televiziji Ju-Es-Ej netvork.


U seriji čija je prva sezona privukla izuzetnu pažnju, pored Marije igraju Piter Galager i Piper Perabo.

- Za mene je velika čast da imam priliku da snimam sa izuzetno uspešnim glumcima filmske industrije, među kojima su čuveni glumac Piter Galager i talentovana Piper Perabo. Nadam se da će se serija uskoro naći i u programskoj šemi neke od TV stanica u Srbiji, pošto je veoma zanimljiva i neobična – kaže Marija, koja trenutno u Kanadi snima scene za ovo američko ostvarenje.

Da podsetimo, Mariji ovo nije prvi inostrani angažman jer je pre par godina igrala u britanskoj drami „Taksista”, a potom sledi popularna britanska serija „Ambulanta”. Jednu od glavnih uloga igrala je u filmu „Dark Relik”, nakon čega je u filmu „Oružje” odmerila snage sa proslavljenim akcionim glumcem Žan-Klod van Damom. U našim bioskopima sredinom aprila počeće emitovanje filma „Obred” u kom naša glumica igra sa Entonijem Hopkinsom.

Reklame

Ostavite komentar