Milan Strongman Jovanović: Kad procuri porno

Izvor: CKM
Postavljeno 08 Apr 2011

Sećam se kad sam bio klinac, ono baš odavno, kad je situacija sa crno belim i televizorima u boji bila lapo-lapo kod nas, u SFRJ-ot, nije bila baš najlakša stvar da se dobaciš do neke pornjave. Mislim bilo je onih časopisa na trafikama ali nekako se nisam usuđivao da ih kupujem. Daleko od toga da me nije interesovalo. Povremeno bi do mene dolazili egzamplari erotskih magazina “Start” i “Reporter” koji su nailazili na ogromno interesovanje mojih testosteronskih depoa ali bi vremenom, od “čitanja” postali sopstvena bleda kopija.


Sećam se i nemerljive radosti kada sam od negde dovukao neki italijanski hard core časopis. Dugo mi je trebalo da se naučim da izdržim barem 4 stranice “čitanja”. Vremenom sam se dobacivao skoro do 15-e. To je bio život… Tamo neke Italijanke, pa još medicinske sestre, pa neki doktor sa bradicom kao da je klavir štimer, pa oni nešto da nešto… Da budem iskren tada još nisam imao pojma da to nešto da nešto u sebi sadrži ritmičke pokrete već sam bio ubeđen da je radnja “metneš ga i neka ga” baš kao što se vidi na slikama.

Prva prava seks bomba sa ovijeh područja bila  je (čuj bila… još uvek je) Tanja Bošković. Po redosledu nabrajajući mislim da sam se najviše palio na glas, crvenu kosu, “neko može da me jebe ali ne i ti” pogled, pa teko onda na zanosno telo. Ma totalno ludilo bi me obuzimalo samo kad bi u nekom programu na TV rekla “dobro veče”. Jednog kasnog zimskog popodneva obreo sam se u bioskopskoj sali Doma Je-Ne-A na projekciji nekog filma potpuno bezveznog naslova. Tada smo imali samo dva te-ve kanala i filmovi su se emitovali mahom nedeljom popodne pa nam je bioskop bio must do svake subote. U sali punoj dima i vojske, koja je mogla da gleda za DŽ, na prilično solidnom platnu bez moje saglasnosti i znanja pojavila, totalno iznenada, Tanja. I to gola. Kad se tad nisam šlogirao… Pisao sam negde da sam iz bioskopa trčao do kuće ali nisam uspeo da sprečim samoopaljivanje mog, neupotrebljavanog, ljubavnog pištolja.

Pa-mela! Pamela je, u to neko vreme,  krasila korice i duplerice svega što je izlazilo iz štampe. Ma bilo je svuda, a na mnogim mestima je bila gola sa bezobraznim sisićima i trtastim dupetom. Izludesmo kolektivno od nje. Mislim da smo… Ma nije ni bitno. I taman kad je euforija Pa-mela počela da jenjava pojavio se odbegli kućni video između nje i Tomi Liiiiija. Bilo je baš “liiii” kad smo videli radnju. Mislim da tog dana, kad sam dobio razvodnjenu sedamnaestu VHS kopiju snimka Pamele dok peva kasnije iskomponovanu pesmu “na kolenima sam, i hmhmhmhm…”, nisam ni otišao u školu. Nisam mogao. Jednostavno nije mi se dalo da ostavim kasetu skrivenu u fijoci kad još mogu da je gledam.

Usledile su Severina, Parižanka Hilton, Suzana Mančić 1, 2 i 3 kao Čarls Bronson u “Death wish” 1, 2, 3, 4, …, pa ćerka od onog glumca Frimana, … Uglavnom postalo je standard da se ovi sa estrade snimaju dok se sudaraju kukovima i da kasetu ostave na stolu u kafani sa natpisom “ja, ta i ta (da ta sa TV) i moja kaseta kako karam tog i tog – obrati pažnju a 8:43” u nadi da će pošteni nalazač da je odnese u neku novinsku kuću ili TV stanicu.

Kad pogledamo realno “odbegli” kućni pornići su svima osim Zuzane unapredili karijeru i doneli baš dobar postskandalni publicitet, dok je jadna Zguzana morala da ponovi jebanje i sa novoga muža.

Šta je zaključak ove kolumne pisane u poznim satima? Taj odbegli kućni video uopšte nije beznačajan sa marketinške strane. Za male pare, za 15 minuta truda i malo crvenila pred rodbinom eto odličnog recepta kako unaprediti popularnost na estradnom nebu jer se po ko zna koji put pokazalo da loš publicitet ne postoji. Kao mali dokaz prilažem i moje ubeđenje da mi je Severina “dvojajčana degustacija šampanjca na brodu” Vučković omiljena pevačica, baš kao i predsedniku jedne male zemlje na Balkanu, a da ne znam ama baš ni jednu njenu pesmu.

Izgleda da je došlo vreme “Ko se nije snimo nije ni jebao”.

Ivor: CKM

Reklame

Ostavite komentar