Monika Kiš: Svet treba da vidi moje grudi

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 08 Apr 2011

Monika Kiš, devojka koja svojim bujnim poprsjem muškarcima produžava život, ali samo u filmu „Beli lavovi“ Lazara Ristovskog, odlučila je napokon da otkrije svoje dojke u javnosti!

Prvi dekolte dnevnog lista „Alo!“ kaže da joj je saradnja sa poznatim glumcem i rediteljem u pomenutom ostvarenju promenila život i opisuje kako se osećala kada je trebalo da snimi scene u kojima se vidi njeno poprsje jer je planirala da isto otkrije u svetu, gde bi, kako kaže, to bilo daleko plaćenije.
- Iskreno, nikada nisam ni pomislila da svoje grudi pokažem u Srbiji, htela sam to najpre da uradim negde u svetu jer bih tamo bila i bolje plaćena, a i ovde me ipak ljudi poznaju. Međutim, Lazara Ristovskog nisam mogla da odbijem – kaže Monika, koja ističe da je imala veliku tremu tokom snimanja scene u kojoj je Ristovski pipa po dojci.

- Imala sam tremu jer je ovo prvi put da svoje grudi pokazujem u javnosti, ali Lazar Ristovski je veliki profesionalac i pomogao mi je da suzbijem tremu, a probali smo i iza scene. Mnogo smo i razgovarali o tim scenama gde mi se vide grudi, a kojih ima nekoliko i Laza mi je rekao da moram da izgledam što smirenije – priča devojka sa najlepšim prirodnim dekolteom u Srbiji i dodaje da su se njeni roditelji ipak plašili šta će rodbina i prijatelji reći.
- U početku su bili skeptični, razmišljali su o tome šta će reći rodbina i prijatelji. Međutim, moj otac je pozorišni radnik, tako da je razumeo da je ovo deo umetnosti. Na kraju su prihvatili i podržali me, a sada dobijam samo pozitivne komentare – priča Kišova.

Reklame

Ostavite komentar