Na Televiziji Pink sledi otkaz za otkazom …

Izvor: Kurir
Postavljeno 12 Apr 2011

Velika čistka na Pinku mnoge je uspaničila. Željko Mitrović uveliko sa saradnicima sprema novu programsku šemu, po kojoj za većinu emisija i njihovih autora više neće biti mesta.


Kako Kurir saznaje, vlasnik „ružičaste televizije“ juče je održao sastanak sa Sašom Popovićem, a sa bliskim ljudima se sastaje svakodnevno kako bi napravili strategiju kojom će najbolje odgovorili izazovima na medijskom nebu Srbije. Tanja Vojtehovski je u jučerašnjem broju Kurira najavila velika iznenađenja i rekla da će sve biti potpuno jasno za dve nedelje.

- Mitrović je po povratku iz Nemačke rešio da osveži program Pinka novim emisijama i licima. Sa Sašom Popovićem se u načelu dogovorio da „Grand“ uradi dve potpuno nove televizijske forme, ali ništa nije detaljno precizirano. Jedino je sigurno da će oni sa dobrim rejtinzima opstati, dok svi ostali mogu već da počnu s traženjem novog posla ili da ponude neku briljantnu ideju koja će im sačuvati mesto na Pinku – navodi sagovornik Kurira odlično upućen u dešavanja na „ružičastoj televiziji“.

Zasad je sve u fazi razrade, ali nema sumnje da će velika seča početi veoma brzo.

Reklame

Ostavite komentar