Nataša Bekvalac: Ćutim iz pristojnosti

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 06 Apr 2011

O mom odnosu sa Danilom Ikodinovićem se toliko piše i priča da je sve dobilo jeftinu i malograđansku notu, a ja nisam ni jedno ni drugo. To su stvari koje su zaista najdublja intima i svaka moja priča o tome bi me stavila u poziciju da budem jedno ili drugo, dakle ili mediokritet ili malograđanka.


Ovo je u sredu u Novom Sadu, neposredno posle najave koncerta 14. aprila povodom 30. godišnjice SPC “Vojvodina”, koji će joj biti prvi u rodnom gradu, rekla Nataša Bekvalac. Ipak, nije želela da izričito odgovori na pitanje ima li izgleda da njen brak sa Dačom bude sporazumno razveden, ili će uskoro početi sudska parnica.

- Bila sam od početka tiha oko svega što se zbivalo zato što su neki ljudi pričali malo više nego što je pristojno, kulturno i, za mene, vrlo degutantno. Za posao angažujem menadžera, za ovo postoji advokat, uradila sam sve što je do mene, veoma sam relaksirana i pokušavam da smanjim svoje obaveze – rekla je, s osmehom, Bekvalčeva.

Njena ćerka Hana pre nekoliko dana napunila je četiri godine, a otac Danilo, kaže Nata, redovno je viđa:

- Mislim da sam uspela da Hanu zaštitim od svega. Kao majka kćerke jedinice znam u svakom trenutku gde je i s kim je i stalno sam u kontaktu sa direktorom i psihologom njene “školice”. Potičem iz porodice koja je uvek zajedno, naročito kada je teško. Ni sada nisam sama, znam da su uz mene. Ne bih želela da Hana bude rob moje i Danilove popularnosti, već samo da bude srećna.

Reklame

1 komentar

  1. Lolamedjuoblacima said on 07/04/2011 at 08:33

    Pristojnost? Da li mi se ucinilo ili je  Natasa Baklavac spomenula “pristojnost”?????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostavite komentar