Nataša Bekvalac zaprepašćena Dačinom tužbom

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 20 Apr 2011

Nataša BekvalacOdluka Danila Ikodinovića da preko advokata Nemanje Aleksića Osnovnom sudu u Novom Sadu podnese tužbu za razvod braka, iznenadila je Natašu Bekvalac, ali i njenog pravnog zastupnika Dragana Gojkovića.

Tim činom se ugasila i poslednja nada da će se pop pevačica i bivši vaterpolista razići sporazumno, kako su najavljivali krajem januara, kada se saznalo da ona posle šest godina braka želi da se razvede, zbog navodnog Dačinog neverstva.

- Zaprepašćen sam, jer tako nešto, zaista nismo očekivali ni ja, niti moja klijentkinja – kazao je za “Novosti” Natašin advokat Gojković. – Nema razloga da se vodi spor i mislim da je to ishitren korak. Između njih dvoje je postojao dogovor, ali su ga prošlonedeljne uzavrele strasti malo poremetile. Parnice mogu dugo da traju, a osim toga, iziskuju i određene troškove.

Šta je Ikodinović naveo u tužbi protiv Bekvalčeve, njegov advokat Aleksić ne želi da govori, ali naglašava da više neće biti sastanaka dojučerašnjih supružnika.

Za Natašu neočekivana Dačina odluka o tužbi, usledila je nekoliko dana nakon poslednjeg sastanka sa njim, u Aleksićevoj kancelariji. Pevačica je tada ljutito istrčala na ulicu, posle samo dvadesetak minuta, prethodno razbivši čaše i šolje u kancelariji.

Navodno je u Dačinom pravcu bacila čašu, ali ga nije pogodila. Pale su i grube reči kada se poveo razgovor o alimentaciji, na šta je Nataša burno odreagovala, nezadovoljna ponuđenom sumom od 200 evra.

Reklame

Ostavite komentar