Nemešova Mama: Za Marijanu Čvrljak nema mesta u našoj porodici

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 26 Apr 2011

Poslednje izdanje emisije „Pozovi Velikog brata“ probudilo je strasti i onih koji u ovom šou programu ne učestvuju, barem ne direktno.

Nemešova mama

Kada je voditeljka Marijana Mičić pozvala u goste izbačenu stanarku Slavicu Đulejić, nije ni slutila da će njene izjave o Nemešu i Marijani toliko uznemiriti i Nemešovu majku. Naime, posle navedenih izjava u emisiju se direktno uključila Nada Nemešević i osula drvlje i kamenje na udatu zavodnicu njenog sina.

Kako je rekla za magazin Extra, Marijana Čvrljak (27) može da dodje u Beograd, ali samo kao beskućnik ili klošar, pošto za nju nema mesta u Nemešovom stanu. Komentarišući dalje, Nemešova majka je Marijanu nazvala alkoholičarkom, jer stalno nešto pije, dok je o njihovoj vezi rekla da je Nemeš u opasnosti da od Marijane dobije neku neizlečivu bolest.

„Nakon šoua moj sin će prvo danima čitati šta se pisalo o njemu. Uništio je svoj život“, dodaje Nada uz konstataciju da je njen sin pogrešio što se upustio u sve ovo jer je sa samo četri ispita na fakultetu do sada mogao da diplomira umesto što je zamrznuo godinu.
I pored toga Nemeš je uveren da ima podršku roditelja i da je za njega najveći problem biti ukoliko Marijana izađe prva. U tom slučaju ona bi morala sama da se suoči sa svojim roditeljima i mužem Ivanom. „Strah me da tvoj muž ne poludi“ uplašeno je rekao Marijani dok su sedeli zagrljeni.

I dok bi Marijana bila spremna da u Beograd dovede i svoju čerku Korinu (2), njena nesuđena tašta je, kako izgleda, već formirala svoje mišljenje. Ona tvrdi da je Marijanin život dosadan, da je bolesna, te da je od producentske kuće dobila novac za seks u kući i to ne samo sa jednim muškarcem. Koliko je zabrinuta majka spremna da pomogne svom sinu, to jest da ga izvuče iz čitavog serijala, govori i činjenica da je producentima emisije lagala da je Nemešova baka na samrti i da joj je poslednja želja da vidi svog unuka.

Reklame

Ostavite komentar