Nina Janković: Nisam seks simbol

Izvor: Press online
Postavljeno 14 Apr 2011

Studentkinja glume Nina Janković, zbog sjajno odigrane uloge Valerije u filmu „Montevideo, bog te video”, već duže vreme je u epicentru pažnje domaće javnosti, posebno nakon što se pojavila kao model na reviji Suzane Perić.

Nina Janković - seks simbol

U razgovoru za Press, seksepilna glumica tvrdi da ne bi mogla da bude sa dečkom koji je ne podržava u profesiji kojom se bavi, i otkriva da se ne ponaša kao zvezda uprkos velikoj popularnosti koja je usledila posle premijere Bjelogrlićevog filma.

- Centar pažnje i popularnost još uvek mi nisu dosadili, ali, da budem iskrena, još se ne snalazim baš najbolje u davanju intervjua. Što se tiče autograma, nekada mi dođe da ja tražim autogram od devojčica koje dolaze da nas podrže i koje prate svaki nas korak. Toliko su mi simpatične.

Na pitanje o tome šta misli što je smatraju novim seks simbolom Nina odgovara:

- Sebe ne smatram seks simbolom i više ne znam ni šta to znači… A to da li će zahtevati obnažene scene ili ne – o tome ne želim ni da razmišljam. Ne mogu da razmišljam na način: „Šta bi bilo, kad bi bilo”. Uvek pustim da stvari teku svojim tokom, ja sam glumica i trudim se da svoj posao obavljam krajnje profesionalno!

Reklame

Ostavite komentar