Nina Lečić izašla iz porodilišta

Fotke postavljene 06 Apr 2011


Popularni voditeljsko-glumački par Nina i Branislav Lečić juče su napustili porodilište „Narodni front” i sina Lava odveli kući. Presrećni roditelji kažu da je proširenje porodice kruna njihove ljubavi.

Crni džip poznatog glumca i bivšeg ministra kulture parkirao se juče ispred GAK „Narodni front” oko 11 časova, kada je nasmejani Leka iz auta izneo nosiljku za bebe i nekoliko kesa sa odelom za Ninu i Lava. Raspoloženo je pozdravio predstavnike medija, koji su ga snimali i fotografisali i u stilu glumačkog šmekera uputio se na drugi sprat bolnice, gde je bio Ninin apartman. Nakon što se kod osoblja detaljno raspitao gde da uzme otpusnu listu i plati troškove privatnog apartmana, Leka je nakratko istrčao da u menjačnici razmeni devize i ubrzo se vratio po suprugu i sina, koji su ga spremni čekali za kretanje kući. Oko 12.30 ponosni roditelji izneli su prvi put na svetlost dana svog prvenca i poveli ga kući.

- Odlično se osećam! Porođaj je protekao u najboljem redu i kao što vidite sin i ja na vreme napuštamo bolnicu! Jedva čekam da stignemo kući i uživamo u predstojećim danima – rekla je Nina, koja se u subotu porodila carskim rezom.

Izvor: Press online


Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 2 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 2 slika.

Ostavite komentar