Ništa od Breninog usvajanja malog Filipinca !?

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 28 Apr 2011

Samo godinu i po dana nakon što je u javnosti odjeknula vest da je folk diva Lepa Brena odgajala malog Filipinca Džonija, sina njene kuvarice i baštovana, porodica Azijata otišla je od Živojinovića! Posluga je otišla iz pevačicine kuće i prekinula svaki kontakt s njom, i to iz razloga što je Brena zatražila da usvoji dečaka.

“Iako je mališan osvojio njeno srce, Brena je bila svesna da Džoni ima roditelje i da će odrastati uz njih. Međutim, kada su joj kuvarica Delija i baštovan Viktor rekli da idu iz njene kuće i da se sele u Grčku, pevačica je shvatila koliko će joj biti teško bez ‘novog’ člana porodice i sa Bobom je popričala o tome da mali Filipinac ostane da živi s njima i da ga usvoje. Njena namera je bila dobra, jer je smatrala da će moći da mu pruži mnogo više nego što oni mogu, a s druge strane, nikada im ne bi zabranila da dođu i vide ga ili da provode vreme s njim“, otkrio je za „Alo!“ izvor blizak porodici Živojinović i dodaje da je Brenu sačekalo veliko iznenađenje kada je svojoj posluzi saopštila ideju.

“Filipinci su bili u šoku! Nisu želeli da se odreknu deteta, pa joj nisu pružili ni priliku da im objasni svoju ideju. U kratkom roku su se spakovali i pobegli u Grčku, čak su odlučili i da prekinu svaki kontakt s njom. Breni nije bilo lako zbog ovakve odluke, ali nije imala kuda, morala je da poštuje njihovu odluku“, tvrdi ovaj izvor. Podsećanja radi, Brena je svojevremeno pričala o tome kako joj je mali dečak drag i koliko ga je zavolela, ali i da je svesna da on ima svoje roditelje, koji brinu o njemu.

”Nisam razmišljala o usvajanju jer Džon ima roditelje, koji često s mojom porodicom idu na kraća putovanja. Nakon objavljivanja priče o meni i malom, bila sam pomalo zatečena pompom koja je stvorena jer Džonija u poslednjih godinu i po dana vodim na mnoga javna dešavanja, a tek sada se digla prašina zbog našeg bliskog odnosa. Svi su iznenađeni koliko lepo govori srpski, a uz to i engleski i filipinski i svuda gde se pojavim, saleću ga i žene i muškarci pitanjima: ‘Kako se zoveš?’ i ‘Šta ti je Brena?’”, pričala je pre godinu i po dana pevačica. Pažnja javnosti prema folk zvezdi i malom Azijatu usmerila se kada je Džon Brenu u toku jednog intervjua nazvao „mama“. Istog dana, počele su spekulacije da je folk diva tajno usvojila dete, ali je ona to demantovala rekavši da je on tako hteo da skrene pažnju na sebe.

“ Kada to žele, deca vrlo lako mogu da skrenu pažnju na sebe. Današnji mališani inteligentniji su nego što smo bili mi odrasli u njihovim godinama, jer žive u kompleksnijem društvenom sistemu i s naprednijim životnim standardom. Zato Džoni, otkako je prvi put čuo odlične reakcije na to što me pred drugima zove ‘mama’, sada to konstantno ponavlja. Nešto slično desilo se i pred kamerama kada je i nastao snimak koji se sada svuda vrti. On ima svoju majku Deliju, koju veoma voli, ali voli i nas kao članove porodice. Kao što rekoh, osvežio nas je svojim prisustvom jer još jedan dečji zagrljaj i osmeh u našoj kući uopšte nije na odmet. Naprotiv! Svi članovi moje porodice Džonija istinski obožavaju, a on to uveliko koristi”, izjavila je tada pevačica.

Reklame

Ostavite komentar