Nivea angel star: Počeli izbori za nova lica

Fotke postavljene 18 Apr 2011


Nakon velikih uspeha prošlogodišnjih finalistkinja koje su osvojile mnoge vredne nagrade i radile veliki broj revija na Fashion Week-u, zatim snimile editorijale za “JOY” i druge popularne magazine, kao i nekoliko spotova sa našim najvećim muzičkim zvezdama, ove godine vlada veliko interesovanje za Nivea angel star izbore.

Modni studio Click i magazin JOY i ovog proleća organizuju izbore u više gradova širom Srbije. Žiri na izborima je, kao i prošli put, sastavljen od stručnih članova i brojnih VIP ličnosti, što dodatno podiže zainteresovanost među mladima. Ljubazni domaćini kluba “PentXouse” u Novom Sadu, tržnog centra “Forum” u Nišu, “City Caffe-a” u Kragujevcu, pobrinuli su se da žiri radi u odličnim uslovima, ali i da devojkama tokom izbora bude zaista udobno i prijatno. Žiri je bio na slatkim mukama, i pored toga što je dogovor bio da se biraju tri najlepše devojke, ponekad je taj broj povećavan jer je konkurencija bila zaista velika!

U Novom Sadu pobednice su: Anita Jojić, Aleksandra Marović, Biljana Beširović, Ksenija Vujinović; u Nišu: Andrijana Veličković, Nađa Gavrilović, Sara Petrušić, Marija Jarić; u Kragujevcu: Milica Milosavljević, Milica Marković i Marijana Mijailović.

Najlepše devojke dobile su vredne poklon pakete koje su im pripemili NIVEA, modna kuća “Nicolas” i “Fashion Company”, i sve one će biti pozvane na profesionalnu obuku, a nakon toga i veliko finale koje će u vidu velike modne revije biti održano u junu mesecu u Delta City-ju. Pobednice finalnog izbora očekuju brojne robne nagrade, kao i poklon kartice Erste banke sa iznosima od po 1000, 500 i 300 evra! Svi oni koji su propustili izbore u svojim gradovima imaju mogućnost da se prijave i na poslednji polufinalni kasting koji će biti održan u Beogradu, 7. maja sa početkom u 16h u Hotelu Continental! Naravno, više informacija o svemu možete potražiti na stranama omiljenog magazina JOY ili na sajtu Click-a, vodećeg domaćeg modnog studija!

Izvor: Svet.rs


Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 6 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 6 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 6 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 6 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 5 od ukupno 6 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 6 od ukupno 6 slika.

Ostavite komentar