Novak Đoković i Nataša Bekvalac ponovo zajedno !?

Izvor: Kurir
Postavljeno 09 Apr 2011

Pevačica Nataša Bekvalac danas „beži“ iz Srbije, a mesto za odmor od mučnog razvoda biće joj Crna Gora, gde je juče viđena jahta Novaka Đokovića. Bože, kakve li slučajnosti!


Lepa Novosađanka će ovog vikenda nastupati u Crnoj Gori, baš u vreme kada je Nole rešio da na Crnogorskom primorju predahne i skupi snagu za turnir u Monte Karlu. Novakova jahta „Dijana“ uplovila je u tivatsku marinu, a na njoj se trenutno nalazi posada koja je čisti i doteruje. Prema priči upućenih, posada je prevezla jahtu iz Tivta u Sautempton, odakle ju je veliki teretni brod za prevoz luksuznih brodova i jahti dovezao u Split. Dvadeset sedam metara dugačko luksuzno plovilo sa zastavom Gibraltara potom je iz splitske luke isplovilo ka svom krajnjem odredištu, marini Porto Montenegro u Tivtu, gde će biti vezana do daljeg.

Novak i Nataša će, po tvrdnji naših izvora, biti smešteni u hotelu „Splendid“ u Bečićima, isto kao i prošlog leta, o čemu je Kurir prvi pisao. Ovog puta će „stari drugari“ (kako je Bekvalčeva svojevremeno okarakterisala njihov odnos) moći na miru da se druže, jer neće biti paparaca koji će ih vrebati na svakom koraku, ali ni Novakove mame Dijane, koja je, u vreme dok je ispijao kafe s Natom, opominjala sina da „hitno odnese tetki lek“.

Doduše, „novosadska barbika“ ovog puta sa sobom vodi ćerku Hanu, ali i još jednu osobu koja će čuvati dete kad je mama uspava i prepusti se čarima Crnogorskog primorja…

Reklame

Ostavite komentar