Novi album grupe S.A.R.S. preuzet 40 hiljada puta

Izvor: Story.rs
Postavljeno 01 Apr 2011

Ukoliko još uvek niste preuzeli svoju besplatnu kopiju možete to uradite samo do 23. aprila na svim MTV-jevim sajtovima u regionu


Samo tri meseca nakon što je novi album grupe S.A.R.S. postavljen za besplatan download na MTV sajtu, dostigao je tiraž od 40 hiljada downloada čime se bend upisao u najnoviju istoriju digitalnog tržišta kao zasigurno najbrže legalno preuzet album na našim prostorima. Da će veliko intereresovanje za album Perspektiva grupe S.A.R.S. vladati svuda u regionu bilo je jasno posle samo tri dana od početka download-a  kada je dostignut tiraž od 6000 primeraka.

- Želeo bih da iskažem veliku zahvalnost i veliko poštovanje svim ljudima koji su preuzeli naš album Perspektiva i time pružili ogromnu podršku grupi S.A.R.S.! Cifra od oko 40 000 downloada je za nas stvarno neverovatna i prevazišla je sva naša očekivanja. Ukoliko postoji još neko ko, igrom slučaja, nije uspeo da preuzme naš novi album, može to da uradi do 23. aprila ove godine. Na kraju bih, u ime svih nas iz grupe S.A.R.S., želeo da se zahvalim MTV-ju na saradnji i na odličnoj medijskoj podršci! Mir i ljubav!  – izjavio je pevač benda Žarko Kovačević.

Reklame

Ostavite komentar