Olivera Kovačević u vezi sa Miloradom Vučelićem

Izvor: Kurir
Postavljeno 27 Apr 2011

Milorad Vučelić i Olivera Kovačević su u vezi, saznaje Kurir. Bivši funkcioner SPS i voditeljka RTS već nekoliko meseci uspešno kriju svoju ljubavnu romansu. Po razvodu od glumice Ljiljane Dragutinović, sa kojom ima ćerku i sina, šezdesettrogodišnji Vučelić bio je u braku i sa Anom, a sada, otkako je zaveo 19 godina mlađu Kovačevićku, sigurno ide i ka trećoj burmi.

vučelić i olivera

- Upoznala ih je zajednička prijateljica. Maltene odmah je postalo jasno da se to neće završiti pukim poznanstvom. Počeli su sve češće da se viđaju, i danas je to jedna stabilna emotivna veza. U poslednje vreme više se i ne kriju toliko, ali još nisu spremni da svoju ljubav razotkriju u javnosti – naglašava izvor Kurira odlično upućen u odnos između Vučele i Olivere.

Zato će to Kurir učiniti umesto njih. Pozvali smo voditeljku povodom ovih lepih vesti, ali ona nije bila raspoložena za izjave.

- Ne želim da komentarišem i mislim da ne treba ništa da demantujem – samo nam je kratko kazala Kovačevićka.

Potom smo okrenuli i Milorada. Zanimalo nas je hoće li u dogledno vreme biti svadbe i da li je verio Oliveru.

- Nije tačno da sam je verio – rekao je, a kad smo pokušali da od njega saznamo detalj više o njihovoj vezi, samo je dodao:
- To bi bilo to.

U poslednje vreme bilo je mnogo priča o razvodima na srpskoj javnoj sceni. Vreme je da se piše i o lepšoj strani ljubavi.

Reklame

Ostavite komentar