Ovo je dečko Slavice Ćukteraš

Izvor: bezzabrane.com
Postavljeno 26 Apr 2011

Pevačica Slavica Ćukteraš godinu dana nije želela da se pojavljuje u javnosti sa svojim dečkom Stefanom Tanaskovićem, ali se napokon predomislila.

slavica i stefan

Prošle nedelje, na snimanju emisije “Grand šou”, dok je atraktivna folkerka nastupala na sceni, Stefan je sedeo u obližnjem restoranu i čekao je da završi s poslom. Nakon toga, Ćukterašica mu se pridružila, a fotoreporter Grand revije uspeo je da ih uslika.

- Stefan i Slavica se mnogo vole i imaju harmoničnu vezu, bez obzira na to što je on od nje mlađi nekoliko godina. Tanasković je iz dobrostojeće beogradske porodice. Otac mu je vlasnik restorana, majka lekar, a on studira menadžment. Inače, Stefan je i bratanac poznatog sportiste Mitra Mrkele – tvrdi naš dobro obavešteni izvor blizak ovom paru.

Podsećanja radi, popularna zvezda “Granda” je Tanaskovića upoznala dok je živela na Bežanijskoj kosi. Bili su komšije čije je kuće delio zid, koji su oni ubrzo srušili… Od kada je kročila na muzičku scenu, Slavica Ćukteraš je uvek bila u ozbiljnim vezama. Tako je na početku karijere uplovila u ljubavnu romansu sa producentom “Zvezda Granda” Žikom Jakšićem, i sa njim ostala tri godine. U vreme raskida sa Žikom, srce joj je osvojio jedan biznismen, ali s njim veza nije potrajala. Pevač Danijel Alibabić se u Slavičinom životu zadržao četiri meseca, a italijanski operski pevač Marčelo Badoni godinu i po dana

Reklame

Ostavite komentar