Oženio se Milić Vukašinović

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 12 Apr 2011

Milić Vukašinović i Suzana Su Vučić, njegova 24 godine mlađa izabranica sa kojom živi proteklih meseci, venčali su se juče u opštini Zvezdara.

Venčanje je bilo malo i skromno, ali, kako Suzana reče na svom fejsbuk profilu, “vredno ljubavi, veće od života”. Izgleda da ima parova koji, bar za sad, odolevaju epidemiji razvoda i raskida.

Suzana je postojala u Milićevom životu, ili inboksu, još dok smo pratili njegovu ljubavnu prepisku i seksualne fantazije sa famoznom Antonelom Hamburg, ali se za nju nije znalo. Veza je obelodanjena pre oko godinu dana, možda koji mesec manje, kad je Antonela raskinula fejsbuk vezu sa “doktorom za rokenrol”. Brzo potom, Suzana se preselila kod Milića i skućili su se u stanu koji je Milić iznajmio kad ga je nevenčana supruga izbacila iz kuće zbog objavljivanja fejsbuk “seksualnih podviga” i maštanja. Za venčanje se samo čekao papir da je Suzana razvedena.

- Čekali smo punosnažni papir o Suzaninom razvodu i čim je on stigao za dva dana smo sve organizovali. Suzana je do šest sati ujutro pravila rusku salatu, pitice i još neku zakusku. Tu noć je uspela da odspava samo dva sata, ali joj to nije smetalo. Venčanje je bilo divno i sve je bilo divno.

Reklame

Ostavite komentar