Popović i Živojinovići u emisiji “Narod pita” potvrdili drugarstvo

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 19 Apr 2011

Sastanak pred milionskim auditorijumom, sinoć su u emisiji „Narod pita“ upriličili čelni ljudi „Granda“ Lepa Brena, Boba Živojinović i Saša Popović, a sve u cilju dokazivanja netačnosti informacije o raskidu partnerstva i prodaji „Granda“, pa su tako obnarodovali svoje prijateljstvo za koje tvrde da će trajati doživotno.


– Nikada se nismo posvađali! Od kada se znamo, već decenijama nikada ni ton nismo povisili tokom razgovora. Ništa od ovoga što se o odnosu Bobe, Brene i mene pisalo ovih dana, nije tačno. Naše prijateljstvo je doživotno i neraskidivo! Svi koji nas znaju potvrdiće da se nikada nismo posvađali, evo reci ti kume- izjavio je Popović, a potom se obraio Bobi koji je sa osmehom potvrdio Sašinu priču.
– Slažem se sa Saletom, sve što se pisalo o raskidu našeg partnerstva i prijateljstva je glupost. Ovde smo se okupili kako bi pokazali da među nama sve odlično funkcioniše, družimo se kao i svih ovih godina i ništa se nije promenilo. Ono što mogu da potvrdim je da će „Grand“ biti veći i jači- rekao je Živojinović dok je Brena sve prihvatala sa osmehom klimajući glavom, a potom je Popović istakao i prijateljstvo sa vlasnikom televizije „Pink“, Željkom Mitrovićem.
– Sa Mitrovićem sarađujemo 16, a 13 godina je od kako je na „Pinku“ emitovana prva „Grandova“ emisija. Takođe, pokrećemo i dve nove emisije koje uključuju i „Zvezde Granda“ koje. Dakle, krećemo u nove pobede sa „Pinkom“- ubeđivao je Saša popović gledaoce u emisiji „Narod pita“.

Reklame

Ostavite komentar