Raskinuli Nemanja Stevanović i Milena Ćeranić

Izvor: Kurir
Postavljeno 03 Apr 2011

Trend se nastavlja. Svedoci smo mnogobrojnih raskida poznatih ličnosti u Srbiji ovih nedelja. Da ne zaostanu puno za starijim kolegama potrudili su se Nemanja Stevanović i Milena Ćeranić.

Koji je razlog raskida ? Pa naravno prevara, samo čija ? Da ne okolišimo puno, u pitanju je Milena. Već duže vremena kruže priče da je Milena Ćeranić našla drugog momka. Novinari “Kurira” saznaju da je u pitanju dobrostojeći biznismen crnogorskog porekla.

Da nešto nije u redu između ovo dvoje golupčića dalo se naslutiti. Već duže vreme njihov odnos nije onakav kakav bi trebalo da bude. Česte svađe i ekcesi pratili su njihovu vezu poslednjih par meseci:

- Agonija traje skoro mesec dana. Prijatelji mu već neko vreme skreću pažnju da je njegova draga našla drugog, a onda je i on počeo da veruje u to. Svađali su se danonoćno, a neretko je rasprava pretila da preraste u fizički obračun – navodi sagovornik “Kurira” odlično upućen u odnos dvoje nekadašnjih Zvezda Granda.

Kakuvu priču će nam servirati sami Ćeranići ostaje da se vidi. Za sada oni ne žele da daju bilo kakve izjave povodom raskida. Ostaje nam da budemo strpljivi.

Reklame

Ostavite komentar