Razvode se Isidora Bjelica i Nebojša Pajkić

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 11 Apr 2011

“Veoma se loše osećam. Izbacila sam Pajkića iz kuće. Ne mogu to više da trpim, stvarno. Izvinite, ne mogu da pričam, jako mi je zlo”.

Ova izjava koja se pojavila u novom broju magazina “Puls” svima je delovalo kao nemoguća jer su Isidora Bjelica i Nebojša Pajkić važili za nastabilniji selebriti par. Pokušali smo da od Isidore saznamo šta se zapravo dešava u braku koji je traje već deceniju i po, i koji je do sada izdržao mnoge udare i krize, a ona nam je, kada smo je našli na povratku iz Podgorice ka Beogradu, rekla: “Nemam komentar. Novinar koji je napisao članak zloupotrebio je prijateljski razgovor”. Isidorina izjava nije ni potvrda ni demanti, pa ostaje da vidimo da li bračni život para Bjelica – Pajkić ima budućnost ili možda sledi filmski razvod.

Reklame

1 komentar

  1. Jecka said on 11/04/2011 at 19:23

    Ko bi trpeo onolike šešire, dugove za neplaćena belosvetska putovanja, orijentalne začine kojom se kolekcijom hvalila dotična, svakodnevno spavanje do podneva, a od podneva rasprodaju starih haljina i spremanje na žderačinu po partijima i izigravanje džetseterke (a nema pas za šta da je ujede), čoveku se smučilo plaćanje dugova i nerealni život u kome živi ova čuvena “spisateljica” prljavoj jezika, pa je rešio da svoj život zasnuje na nekim drugim, zdravijim temeljima. A kuda sa decom?

Ostavite komentar