Rijaliti Parovi: Diskvalifikovani Danijel i Kristina

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 03 Apr 2011

Kristina Spremo i Danijel Đurić su drugi par koji je, zbog prekršenih pravila, izbačen iz luksune „vile“ TV Hepi i rijalitija “Parovi”. Diskvalifikovani su jer je Kristina Spremo pogodila pratilju Peđe d Boja, Karolinu Jovanović, čašom u koleno i povrredila je. A u skandalu, koji se završio bacanjem čaše, posredovala je Zorica Dukić.

Pre nego što je Jelena Helc saopštila koji par napušta kuću emitovano je nekoliko priloga. U jednom od njih Zorica Dukić je izjavila kako ne dozvoljava Kristini Spremo da udara na n ju. Dok je išao prilog, Kristina je nešto promrmljala i tako je počela svađa.

- Šta ti nije jasno – brecnula se Zoica
- Ćuti bre kurvo- odbrusila je Kristina.
- Kome ti imašpravo da kažeš da je kurva. J… si se za 50 evra i šta sve nisi radila i s kim se j…. da bi ušla uopšte ušla u ovu kuću. Pritom si došla iz Novog Pazara, a lažeš da si sa Dedinja – istresla je Zorica svoje argumente.

Kristina je tad dohvatil čašu i bacila je ka Zorici. Nju je promašila, ali je zato pogodila Karolinu Jovanović u koleno. Čaša je pukla i povredila Karolinu, a staklići su pogodili Zoricu u ruku. Živi prenos ipak nije tad prekinut.
Kad su Tika i Jelena izbačeni iz vile, društvo se preselilo u dvorište. Na jednoj strani su sedeli Slađa Delibašić , Igor Matić, Danijel i Kristina, a na drugoj Ivan i Marina Gavrilović, Zorica Dukić i devojke iz naroda. Svi su još bili pod utiskom prethodnog događaja i čekali se na rasplet situacije.

- Džaba Danijele, ja sam sto dana ovde i ni ono malo što sam bila normalna više nisam. Izvinite ljudi, ali na sve ono što mi je rekla nisam mogla drugačije da reagujem. Uostalom, gađala je i Zorica Draška istom takvom čašom pa nikom ništa – pričala je Kristina.

Na drugoj strani dvoršta, Zorica je govorila kao da je zaboravila da je u odbrani svoje časti i sama posegla za čašom i prošla nekažnjeno.

- Nema tu šta, ima odmah da idu kući. Ja ću da zahtevam da izađu još večeras. Nema tu šta da se čeka. Ili Kristina ili Zorica – govorila je Zorica kao da je ona gazdarica koja postavlja pravila.
- Ne mogu sad da ti pričam neke stvari.Ljudi gledaju i ko je video video je. Dovoljno si pametna i sama možeš da zaključić. Ne možeš ti da zahtevaš tako nešto – umešao se njen partner u rijalitiju, karatista Miloš Vuković.

U nekom trenutku, Danijel i Kristina su nestali iz kadra i do kraja večeri se više nisu pojavili.

Da podsetimo, Zorica Dukić je bacila čašu na Draška Alorića zato što je tvrdio da je u Parove prvobitno trebala da uđe kao sobarica, a ne kao džet set, nije je samozvani fotomodel od kad je “raširila noge u jednom salonu”. Pre nego štoga je gađala čašom, nazvala ga je g…. crnogorskim i opsovala mu crnogorsku majku. Ostale psovke su uglavnom pipovane. Posle svega, Zorica je ostala nekažnjena, a Draško je dan kasnije izbačen, kako rekoše, zbog nedoličnog ponašanja što je vitlao šoljicom za kafu u pravcu Dragane Banić, ali je nije I bacio.

Reklame

1 komentar

  1. Lolamedjuoblacima said on 04/04/2011 at 07:54

    Sada je ovaj olos od Zorice blizi pobedi!
    Ona i onaj smesni pajac od sportiste su dzet set kao moja baba…..Merlin Monro!Svaki ulicar u ovoj Srbiji je “neko”! A onaj ko je “neko” je NIKO!
    Zao mi je Djurica! Pristojan momak!

Ostavite komentar