Rijaliti Parovi: Nagrada višestruko smanjena bez objašnjenja

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 02 Apr 2011

Nagrada u Parovima spuštena je juče, iz nepoznatih razloga, sa 301.000 na 100.000 evra. Ovu „lepu“ vest stanarima luksuzne „vile“ saopštio je Dejan Stanković Kralj, čudni voditelj „Lude kuće“. Tačnije, on je, kao rođak vlasnika vile i doneo tu odluku jer su, kako reče, učesnici ovog rijalitija dosadni.


Moguće je da je ovo samo malo surovija prvoaprilska šala, a ako nije… Ne treba da iznenadi ni ako se na kraju ovog rijalitija ispostavi da učesnici neće dobiti ni ugovorene honorare, nego da još treba i da plate „velikom gazdi“, odnosno vlasniku „vile“ što su se gostili na njegovom posedu.

Inače, sinoć su u luksuznu „vilu“ ušla tri para “iz naroda”, uvedena su izgleda i neka nova pravila i jasno su definisani klanovi.

- Ovde su dva klana, stariji i mlađi. Ja sam najstariji, ali mene je ovaj mlađi klan preuzeo jer mene smaraju ovi stariji – uputio je Peđa d Boj novajlije čim su ušli.

Prethodno im je objasnio i da su i neka pravila promenjena.
- Odlučeno je da nema više menjanja partnera! Ja sam jedno vreme razmišljao, hteo sam da menjam Karolinu jer smo se svađali, ali sad nema više toga. Ostalo je kombinacija bez, i to je to… Doduše, sad mi tako i odgovora. Sa Karolinom sam drug, mogu da se zezam, da koketiram, nema ljubomore – rekao je Peđa.

A uvedeno je i još jedno novo pravilo. To, doduše nije otkrio Peđa.
- Zašto ste glasali za Karolinu i mene na početu – pitao je Peđa Tiku i Jelenu.
- Zato što ste nas obmanuli da ste par – odgovorio je glumac.

Peđa je taman počeo da objašnjava da njih dvoje nikoga nisu obmanuli kad se umešala Jelena:
- Nemoj da kršiš pravila – opomenula je svog muža da se slučajno ne bi upustio u diskusiju.
Tika je onda brzo objasio da to nije nikakva rasprava nego je samo odgovorio na pitanje.
Očigeledno je posle Zoričin zahtev “da nju i MIloša niko više ne uzima u usta” jer „niko nema pravila da komentariše njihovu vezu” ispunjen postavljanjem novog pravila.

Reklame

Ostavite komentar