Rijaliti Parovi: Nagrada za pobednika sve manja i manja

Izvor: bezzabrane.com
Postavljeno 20 Apr 2011

Kako se bliži finale rijalitija „Parovi“, koji gledamo na Hepi televiziji, nagrada ide sve niže.

Ako takmičari budu nastavili da se oglušuju o pravila produkcije Hepi, ne nose bubice, šapuću, ne učestvuju u igrama koje im se nalažu, sad je već očito, mogu da završe sa malo para i da odu iz rijalitija nezadovoljni.

- Zbog toga što se ne igra kolo, nagrada se smanjuje za šest hiljada evra, tako da sada iznosi 265 hiljada – obavestio je učesnike batler.

Ubrzo je bilo:

- Zbog toga što Kristina ne nosi bubicu, nagrada se smanjuje na 260 hiljada evra.

Posle nepunih dva sata, svađa Džimija Barke i njegove partnerke Ane uticala je da se nagrada još smanji – za dodatnih deset hiljada.

Trenutno je glavna premija, koju će odneti džet set par – 250.000 evra!

- Ovo nema veze sa nama – prokomentarisao je Džimi, ali mu nije bilo pravo što je nagrada smanjena zbog njega i Ane. – Ipak  povedi računa kako se ponašaš, ispoštuj me.

- Sve što smo se dogovorili, sve sam ispoštovala – rekla je Ana. – Preteruješ, smiri se malo. Svakih pet minuta me zoveš u garedrobu. Sve sam razumela. Igraću ako mi se igra, ti sedi. Prestani više!

- Ti to meni držiš predavanje? – bio je ciničan Džimi.

- Ne držim ti predavanje, preteruješ. Ako hoćeš, izaći ćemo i kraj.

Prepirke Džimija Barke i Ane su učestale, ali to ne smeta da se oni odvojeno dobro zabavlajju. Džimi je našao društvo u Danijelu Đuriću, Ana se slaže sa Draganom i Ivanom, koje stalno igraju.

- Nemoj da te nervira Džimi – rekla je Dragana Ani. – Šta te briga šta on kaže.

Danijel ih je sve posavetovao:

- Ljudi, smirite se, nema potrebe da se nervirate. Posebno što se ne takmičite za galvnu nagradu. Opustite se i igrajte se.

- Ma, ne umeju ljudi da uživaju. Sve im je na tacni, sve što požele i oni opet umeju da naprave problem – dodao je Peđa D Boj.

Džimiju je veoma teško palo šro je nagrada smanjena zbiog njega, sve vreme je išao od jednog do drugog takmičara, objašnjavao da nije učinio ništa loše.

- Samo sam bio iskren – govorio je Džimi. – Nikad zbog mene nije bila smanjena nagrada.

- Sad jeste. Šta mi imamo od toga što se ti izvinjavaš i što ti je žao. Ti nisi u igri, nama si oteo…

Reklame

Ostavite komentar