Rijaliti Parovi: Peđa D Boj proslavio 62 rođendan

Izvor: poznati.info
Postavljeno 14 Apr 2011

Peđa D Boj proslavio je 62 rođendan u rijalitiju „Parovi“, koji gotovo četiri meseca gledamo na Srećnoj televiziji. Pripit, priznao je:

- ja sam favorit! Ako osvojim nagradu, pola ide Karolini, deo za teniske terene, meni nije potrebno mnogo. Moram do Pariza, onda opet u zezanje..

Na žurci je bilo veselo, muzika, specijaliteti, ekskluzivna vina, sve kako priliči džet setu, kojem pripadaju „srećni“ „Parovi“.

- Mom sinu je rođendaaaannn! – pevala je Mila (92), Peđina majka. – Mom dragom Peđi je rođendann!

Svi su se veselili.

- Peđa! Imaš majku!? – bila je zbunjena Zorica Dukić, koja je u stvari bila iznenađena 62 rođendanom i devedesetogodišnjom majkom.

Peđa je bio u svom fazonu, pun energije, kao inače, veselio se sa mladima u vili.

- I dalje sam najstariji, ali nemam godine – govorio je Peđa. – Mogu da živim još jedan život. Mnogi nikad neće doživeti ono što sam ja video u životu…

Polupijani Danijel, tražio je od Džimija Barke da mu otkrije gde je sakrio njegov donji veš, koji danima ne može da nađe.

- Vrati mi gaće – rekao je Danijel, smejao se sve vreme i rekao da će tražiti pomoć od vanzemaljaca koji su njegovi prijatelji i on ih očekuje uskoro.

Za rođendan, Peđi se posrećilo i oko Kristine. Ons ga je grlila, ljubila, čestitala mu rođendan, a stari lisac je iskoristio priliku da se uvuče Kiki u krevet. Nažalost, morao je da se zadovolji samo rođendanskim poljupcem i lakim petingom.

Na kraju, jedna plavuša je podlegla čarima muzičara, a on je uz taktove svoje pesme „Guze“ idvukao u bazen, gde su djuskali, pipkali se, veselili uz čaše vina.

Reklame

Ostavite komentar