Rijaliti Parovi: Peđi D Boju popuštaju živci

Izvor: bezzabrane.com
Postavljeno 18 Apr 2011

Kako se bliži kraj rijalitija “Parovi”, takmičari su sve nervozniji. Peđa D boj, koji je bio smiren, gotovo četiri meseca, polako “puca”. S jedne strane drži se Karoline, stalno joj govori da se organizuju, do pobede, a  s druge strane, sa ostalim takmičarima je u stalnoj svađi.

Peđa D Boj u rijalitiju Parovi

- Sad treba da damo maksimum – rekao je Karolini. – Ovo ti je kao da trčiš. Zadnjih sto metara ispuštaš dušu, ali daješ sve od sebe, da bi pobedio. Ostalo je nas četiri para. Svi imamo podjednake šanse da pobedimo. Tih 25 procenata na sto, nije mali. Veoma je veliki. Pomisli samo šta bi samo radila sa tolikim parama. Moramo da odgvaramnoi na sve što traže od nas. Na sve zadatke. Ništa ne treba da nam bude teško. Možda nam se isplati. Idemo, bum bum…

Koliko je muzičar nervozan, vidi se po svakoj njegovoj reakciji. Ulazi u konflikt sa Draganom, govori joj da ga ne ogovara,  da je klinka, da je dosadna, da se smiri…

- Šta ti je Peđa? – pitala ga je Zorica, posle čega se on brecnuo na Zoricu.

- Ostavi me na miru! – povikao je.

- Šta ti je, nisam imala nikakvu zlu nameru, samo sam htela da vidim kakav problem imaš – pravdala se Zorica, koju je uvredilo Peđino ponbašanje.

Zatim je Peđa rekao da ima problem, I to sa Zoricom.

- Ona je alava, nervira me. Pojede šest sarmi, meni ne ostane ništa. Je li tako Zorice? Jedeš kao mećava! Uzela si šest sarmi! Kako možeš to sve da pojedeš?

- Uzimala sam za sebe I Miloša – pravdala se Zorica. – Šta ima loše u tome?

- Ma, ti si alava. To se vidi iz svega što radiš. Iz svakog tvog pokreta. Nemam reči za tebe

Reklame

Ostavite komentar