Rijaliti Parovi: Maske zaista padaju …

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 03 Apr 2011

Kako se kraj Rijalitija Parovi bliži učesnici su zaista sve nervozniji. Iz dana u dan viđamo nemile scene svađa i prepirki čak i i zmeđu bračnih drugova. Naravno setićete se kako je Ivan Gavrilović izvređao ženu pred celim auditorijumom. Ali, nije Ivan junak ove priče već naša stara poznanica Zorica Dukić.


Kristina Spremo je bila ta koja je u naletu besa, ili čega god već, ispričala neke sočne detalje o Zorici za koje nismo znali. Podsetićemo Vas da je “Crveni tepih” pisao o tome kako se  Zorica Dukić ljubila sa jednim tipom prilikom izlaska iz parova i poseti klubu „Stefan Braun“. Da je tu bilo nečeg više od poljubaca otkrila nam je Kristina koja kaže da se manekenka tamo kresnula sa dva muškarca.

- Ne može da se iskulira njeno ponašanje. Ona nema pravo nikom da kaže da je fuksa. Ono veče kad je izašla u „Stefan Braun“, kresnula se sa dvojicom. Užas. Razdvojila je par iz naroda, a devojka je bila trudna. Ona gazi preko mrtvih da bi nešto postigla – rekla je Kristina.

Reklame

2 komentara

 1. soni said on 03/04/2011 at 21:39

  e da su samo dvojica bio ih je izgleda ceo autobus a mozda i voz

 2. Lolamedjuoblacima said on 04/04/2011 at 08:01

  Ta spodoba od devojke, Zorica, je dokaz da ovde svaki ulicar “moze biti sve” samo treba da bude bez skrupula!
  Ako je ovo manekenka…ja sam onda Seron Stoun! 
  Ona je esencija zla…..sa onim smesnim sportistom….! Unisti ce sve ne bi li pobedila….. a ako pobedi…. sto je sve izvesnije…. to je jos blata na vec “prljavom licu” ove zemlje!
  Sto ne pobede ljudi vredni toga….. a ovako….oni koji su pravi dzet set ….nigde ih nema….!
  Ovo je nagrada za najveci olos! Ja zbog ove vise ne gledam Parove! 

Ostavite komentar