Rijaliti Parovi: Zorica Dukić zaštićena kao beli medved !?

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 21 Apr 2011

Zašto dečko odbija seks sa njom? Zašto se zbog nje menjaju pravila? Zašto je i posle kazne ostala u igri?

Kad je Draško Alorić izbačen iz “Parova” zato što je provocirao Zoricu Dukić , a ona ostala u luksuznoj “vili” mada ga je gađala čašom, krenule su priče da je ova mlada dama “pod zaštitom” nekog “odozgo”, iz vrha produkcije “Parova” ili televizije Hepi. Te priče su poslednjih dana šoua dobile još jedno uporište, Zoricin odnos sa karatistom Milošem Vukovićem, dečkom sa kojim je ušla u Parove.

Kad su počeli Parovi, Zorica Dukić i Miloš Vuković su bili najslobodniji par u “vili” i prvi su pred kamerama imali seks. Kako se šou bliži kraju Zorica na sve načine pokušava Miloša odvuče u krevet, a on… Izgovara se na kamere i komentare ljudi napolju koji to gledaju, a izgleda kao da ne sme ni tim više što mu iste te kamere i komentari nisu smetali da se valja sa pratiljom Peđe d Boja, Karolinom Jovnanović po krevetu, i nije mu bilo neprijatno kad mu je ona spustila ruku među noge.

Da potsetimo, produkcija srećne televizije nije jednom progledala kroz prste Zorici Dukić. Kad je gađala Draška Alorića čašom zato što je u živom prenosu rekao da je u ovaj rikjaliti trebalo da uđe kao sobarica, a ne kao VIP, produkcija je izbacila njega. Nešto kasnije, kad je ova mlada dama zabranila ostalim ukućanima da uzimaju njen odnos sa karatistom Milošem Vukovićem u usta, uvedena je “zabrana komentarisanja tuših odnosa”. Kad su Tijana i Milan Dapčević napustili šou, Zorica je “obelodanila” da će TIka i Jelena, Slađa i Igor i Kristina Spremo glasati protiv nje i njenog partnera dok ne ispadnu iz “vile”. “Malo su se z…….” prokometarisala je tad, a sled događaja je pokazao da je bila u pravu. Tika i Jelena, koji du do tad važili za favorite, ispali su iz igre već sledeće nedelje, a Zorica i Miloš su, postavljanjem za para nedelje. U baražu za ispadanje su se potom našli Slađa i Igor, a Kristina Spremo je prvom prilikom “stavljena pod kontrolu”.
Posle afere sa čašom (Zorica je gađala Draška Alorića jer je pred kamerama rekao da je u parove trebala da uđe kao sobarica, a ne kao VIP) usledio je novi preokret. Manekenka je kažnjena sa 1.000 evra, ali je ostala u igri. Tu noć se sa Milošem tako posvađala da su spavali u odvojenim krevetima. Zorica mu je prebacila kako je ni u čemu ne podržava i kako je u “vili” sama. Već od sledećeg dana, Zorica je počela da se ponaša kao gazdarica, a Miloš je okrenuo ploču. Odjednom je svoju damu počeo da štiti i prati u svemu… sem u krevetu.

Poslednji put, na rođendanu Peđ e d Boja, je to izgledalo ovako:
- Nema seksa! Šta je bilo bilo je! Možemo da se šalimo, đuskamo, ali to me ne zanima.
Zorica je bila uporna, odigrala je vreli ples sa Milošem, uvijala mu se u krilu, mazila njegove butine, zadnjicu, ali, ostala je – kratka.
- Rekao sam, neću da bude fuj! Kad mogu ja da se suzdržavam, možeš i ti! Gledaju ljudi, biće komentara..Čemu? – blokirao je karatista sve napade.
Zorica je tad pobesnela, otrčala u spavaću sobu i počela da psuje sve redom.
- Muka mi je od svega. Jedva čekam kraj, da svima vidim leđa, pogotovu Milošu, koji je ovde zbog mene. On je niko. Koji je on VIP? – besnela je Zorica.
Nije joj bilo prvi put da pred kamerama izgovori tako nešto i, po svemu sudeći, nije lagala.

Reklame

1 komentar

  1. koka said on 30/04/2011 at 21:48

    ocigledno da ova zorka zna radnju,vidite kako palaca jezikom,kako uvija guzicom u krilu milosa,pokusavajuci da ga nalozi na seks,ali nije uspela zato sto je odvratna riba deluje nekako prljavo i prosto,kao profesionalka

Ostavite komentar