Rijaliti Parovi: Zorica i Miloš najverovatnije pobeđuju !?

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 22 Apr 2011

Posle više od četiri meseca, dođe kraj i rijalitiju „Parovi“! Sutra je veliko superfinale, a kako se šuška iza ćoškova, Zorica Dukić i Miloš Vuković bi trebalo da odnesu pobedu. Glavna nagrada juče je iznosila 240.000 evra, a najverovatnije će biti dodatno smanjena u poslednjem trenutku.

pobednici rijalitija parovi

Publika očigledno voli da gleda svađe, vaćarenja, krečenje, sve što im je Zoka pružala za ova četiri meseca. Ona i Miloš su odmah na početku imali seks, plasirali su ljubav na sve strane, a onda su počeli polako svako za sebe da se zabavlja. On sa drugim devojkama, ona s drugim momcima. Zatim je usledila i ozbiljnija svađa kada je par i raskinuo. Mirili su se, opet svađali, Zorici je čak bivši dečko dolazio u vilu, ljubila se sa muškarcima u klubu, krečila na šanku, dok je Miloš naskakao na svaku devojku koja mu uputi osmeh ili ga, bar, samo pogleda. Iako mnogi smatraju da oni pobedu ne zaslužuju jer nisu džet-set, svakako su je na neki način zaslužili jer su doprineli atraktivnosti programa.

Posle njih, najveći favoriti su Slađana Delibašić i Igor Matić. Njih dvoje su potpuno drugačiji od Zorice i Miloša. Igor se trudio da zasmejava ukućane i da ispoštuje svaki zadatak, dok je Slađa u većini slučajeva delovala tužno i povučeno, a kao razlog za ponašanje navodi to što joj nedostaju deca.

Reklame

3 komentara

  1. Svetlana P@yahoo.com said on 23/04/2011 at 08:21

    Nije ona za dzabe to sto jeste! Ha, ha, ha! Pa mogli su odmah da joj daju pare! Ovako smo videli najolos Srbije!

  2. Biljana said on 23/04/2011 at 22:48

    Namestaljka upravo su pobedili sve se znalao unapred UAUAUAUAUAUAUAU

  3. dzes said on 23/08/2011 at 21:22

    VECU SRAMOTU I BLJUVOTINU OD OVE ZLORICE NISAM VIDELA.OD ONDA NE GLEDAM HEPPY TV-ZGADILO MI SE ZA SVA VREMENA.

Ostavite komentar