Rijana otkrila svoje seksualne fantazije

Izvor: Net.hr
Postavljeno 11 Apr 2011

Popularna lepotica s Barbadosa, tamnoputa Rijana u intervjuu za magazin Rolling Stone otkrila je pikanterije iz spavaće sobe.

Tako je priznala da voli kada partner dominira, veže je i lupa po guzi. Mlada pevačica, koja je trenutno u vezi s Colinom Farellom, otvorila je dušu i priznala sve svoje fetiše. Otkrila je da je pomalo mazohistički nastrojena u seksu, a više od svega voli kad je partner veže i lupa po guzi. ‘Mislim da sam pomalo mazohista. Volim osećati da nekome pripadam, da sam njegovo vlasništvo.

Volim biti vezana, volim kada me tuče po guzi, a pritom volim biti i spontana. Lisice su dosadne, najviše volim kada me  stisne rukama oko zglobova’, ispričala je Rijana za magazin Rolling Stone. Svoju mazohističku crtu Rijana pripisuje problematičnom detinjstvu. Naime pevačica je odrasla sa ocem, zavisnikom o kreku.

‘Tek sam nedavno shvatila da sam mazohista. Mislim da je to zajedničko svim ljudima koji su bili zlostavljani u detinjstvu. Bojala sam se sopstvenog oca, pogotovo petkom jer bi tada dolazio pijan kući’, zaključila je Rijana.

Reklame

Ostavite komentar