Sanja Brnović na TV Rai Uno

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 27 Apr 2011

Crnogorska manekenka i bivša učesnica „Velikog brata“ Sanja Brnović počinje da radi na TV Rai Uno!

Sanja Brnović i Ronaldinjo

Ona je pre nekoliko dana potpisala ugovor s odgovornim ljudima ove televizije i početkom marta milioni gledaoca moći će da gledaju zgodnu manekenku:

“Na Rai Uno počinje rijaliti šou „Humans take control“, a ja ću biti deo tima koji će raditi na toj emisiji. Ne mogu da otkrivam detalje, ali zasad mogu da kažem da će učesnici biti i poznati i anonimni ljudi. Ja ću se u toku emisije pojaviti tri puta u ulozi seks simbola” otkriva nam Sanja, koja još uvek nije videla kostime u kojima će nastupati.

“Tek treba da odem u Rim, gde će biti snimanje, pa ću uraditi promotivne fotografije i tada ću videti šta ću oblačiti tokom snimanja. Sigurno neću biti obučena, tačnije zakopčana do grla” kroz smeh poručuje manekenka. Ona kaže da je do ovog posla došlo zahvaljujući njenim odličnim kontaktima s ljudima iz Italije:

“Nisam bila ni na kakvom kastingu. Sami su me pozvali i ja sam prihvatila. Šou će biti u udarnom terminu i veruje se da će biti najgledaniji. Prezadovoljna sam uslovima koje sam dobila, fenomenalni su, a verujem da ću dobiti i mnogo bolje ponude nakon ovog projekta. Samo da usavršim jezik” - zaključuje Brnovićeva.

Reklame

Ostavite komentar