Sergej Trifunović izbegao batine u Novom Sadu

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 11 Apr 2011

Ceh zbog nošenja majice sa likom Jove Divjaka, osumnjičenog za ratne zločine protiv Srba, glumac Sergej Trifunović će još morati da plaća, u šta se uverio i sam kada ga je napala grupa mladića u kafeu „Pab“ u Novom Sadu.

- Sergej Trifunović je normalno došao u kafić i seo da popije piće sa prijateljima. Međutim, odmah po dolasku primetila ga je grupa mladića koji su bili u vidno pripitom stanju, a koji su očigledno ogorčeni što je Sergej nosio majicu sa Divjakovim likom. Odmah su počeli da mu dobacuju. Najpre su ga zvali „Mustafa“, a potom mu je jedan od njih rekao: „Pi*ko, sad pokaži majicu!“. Jasno se videlo da su pokušavali da ga isprovociraju i samo su čekali da i on nešto dobaci kako bi mogli da izazovu tuču. Međutim, Sergej je sve ignorisao, ali momci naprosto nisu prestajali sa prozivkama – priča za „Alo!“ izvor koji je prisustvovao čitavom događaju i ističe da je u jednom momentu Trifunović ipak reagovao.
- U jednom trenutku Sergej je reagovao kada su mladići insistirali da glumac pokaže majicu. „Ajde sad podigni majicu da vidimo Divjaka! Ajde ako smeš?!“, vikali su momci, nakon čega je Trifunović zaista pokazao šta ima na sebi. Prosto, pokušavao je na sve načine da izbegne incident jer je bilo jasno da je samo jedna reč dovoljna da nasrnu na njega. Čim je ispio piće, Sergej je sa prijateljima napustio lokal – rekao je za „Alo!“ jedan od svedoka ovog incidenta.
Kako bismo čuli i Sergejevu verziju ovog događaja, pozvali smo glumca, koji je najpre kategorički negirao informaciju o incidentu da bi naposletku ipak rekao da je moguće da mu je neko nešto dobacivao, ali da on to zbog glasne muzike nije čuo.
- Nije tačno, ništa od toga nije tačno! Nisam lud, a bio sam i veoma trezan, to obavezno napišite, tako da mi tako nešto ne bi promaklo! Bio sam u Novom Sadu na nastupu grupe „Manu Čao“ i da, bio sam u kafeu „Pab“, ali mi niko ništa nije dobacivao! Bio sam sa kumom i prijateljima i proveo sam se fenomenalno, onako, baš sam uživao. Dobro, moguće je i da mi je neko nešto i dobacivao, ali muzika je bila toliko glasna da ja nisam čuo, zaista nisam čuo. Nisam uopšte obraćao pažnju, bilo mi je toliko lepo da me je bilo briga da li neko nešto dobacuje. Apsolutno ništa nisam čuo! – ubeđivao nas je Sergej Trifunović.

Reklame

3 komentara

  1. jokso said on 11/04/2011 at 21:24

    Zao mi je sto ono  ufurano g…. bez mozga ne zelim ni ime da mu izgovorim ,nije dobilo batine!!!!!!!!!

  2. jokso said on 11/04/2011 at 21:24

    Zao mi je sto ono  ufurano g…. bez mozga ,ne zelim ni ime da mu izgovorim ,nije dobilo batine!!!!!!!!!

  3. jokso said on 11/04/2011 at 21:25

    Ma znam sta ce administrator da kaze.

Ostavite komentar