Skandal u Holivudu: Uhapšen Nikolas Kejdž

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 16 Apr 2011

Holivudski glumac Nikolas Kejdž uhapšen je u Nju Orleansu zbog nasilja u porodici, narušavanja javnog reda i mira i pijanstva na javnom mestu, saopštila je danas policija.

Kejdž je uhapšen u pijanom stanju pošto se sa suprugom posvađao na ulici oko toga da li je kuća ispred koje su stajali njihova.

Suprotno prethodnom saopštenju, u kom se navodi da je Kejdž uhapšen u prepodnevnim satima, policija sada navodi da se to dogodilo sinoć.

Bračni par je stajao ispred kuće za koju je Kejdž tvrdio da je ona koju iznajmljuju, dok je njegova supruga govorila da nije, a onda je glumac zgrabio za ruku, prenela je agencija AP.

U saopštenju se navodi da je Kejdž potom počeo da udara u vozila i pokušao da uđe u taksi. Policajac je video da je Kejdž pijan i zatražio je da izađe iz taksija. Kejdž je onda počeo da viče na policajca, posle čega je priveden.

Sudija je za Kejdža odredio kauciju od 11.000 dolara.

Kejdž često posećuje Nju Orleans, gde ima imovinu i gde je ranije snimao filmove.

Iako je jedan od najplaćenijih holivudskih glumaca, Kejdž ima finansijskih problema. U priličnom je zaostatku što se tiče plaćanja poreza, pa je i sam priznao da je morao da proda deo imovine zbog loše finansijske situacije.

Kejdž je u oktobru 2009. godine tužio i svog bivšeg poslovođu, tvrdeći da ga je on finansijski upropastio.

Reklame

Ostavite komentar