Skandal: Uhapšena majka Tonija Cetinskog

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 08 Apr 2011

Vinka Cetinski, majka popularnog pevača Tonija Cetinskog, večeras je privedena u Istri. Uhapšeno je ukupno pet osoba.

Policijska uprava Istre na svojim internet stranicama objavila je da se sprovodi kriminalistička istraga nad pet osoba s područja Rovinja, zbog sumnje u malverzacije prilikom kupovine i prodaje nekretnina na štetu trgovačkog društva iz Pule.

“Mogu potvrditi da je to tačno. Istina je da je gospođa Vinka Cetinski privedena na službeno ispitivanje. To je uobičajeni postupak jer je istraga u toku. Ovog trenutka zaista više ništa ne znamo”, rekla je za Index.hr Snježana Jerković, PR menadžerka Tonija Cetinskog.

Detalja oko optužnice za sada nema. Više informacija biće poznato po završetku kriminalističke istrage.

“Kralj hroma” optužio Vinku Cetinski za prevaru

Pretpostavlja se da je Vinka Cetinski uhapšena zbog prijave Danka Končara, tzv. “kralja hroma”, koji je protiv nje prošle godine podneo prijavu zbog prevare i zloupotrebe ovlašćenja. Končar tvrdi da ga je Cetinski oštetila za oko 16,5 miliona evra.

“Šokirana sam onim što sam pročitala u novinama. Ovo su vrlo verovatno najteži trenuci u mom profesionalnom životu. Sve što sam radila za Kermas ulaganja, radila sam s dobrom namerom i u saglasnosti s vlasnikom. Verujem u institucije pravne države koja će to i dokazati”, svojevremeno je pričala Vinka Cetinski, nakon što je Končar podneo prijavu protiv nje.

Reklame

Ostavite komentar