Snežana Dakić pregovara o ostanku na TV Pink

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 13 Apr 2011

Popularna voditeljka nije mogla da nam potvrdi da li će njena emisija ”Život u trendu” biti ”skinuta” sa nove programske sheme koja se uveliko sprema na TV Pink. Snežanu smo sreli sinoć u Tržnom centru ”Ušće” na reviji modne marke ”P…..S….”.

„Prvi put za takvo nešto sam saznala iz današnjih dnevnih novina. Nisam još razgovarala sa Željkom Mitrovićem, ali ćemo verovatno sutra sesti za sto i videti šta dalje“, odgovorila je poznata voditeljka. Na pitanje šta očekuje od današnjeg sastanka, Dakićka je za portal svet.rs odgovorila:

„Ne bih volela ništa unapred da govorim. Ukoliko moja emisija i ne bude emitovana u novoj šemi TV Pink, imam na umu brojne ideje, a šta će se od toga i gde realizovati videćemo. Imam u planu nešto sasvim novo, što nema apsolutno nikakve veze sa ovim što trenutno radim. To je jedna potpuno drugačija oblast od novinarskog istraživanja, i ove vrste lifestyle-a“, najavila je Snežana Dakić. Da li se radi o nekoj novoj TV emisiji, ili je reč o transferu u neku drugu TV kuću, saznaćemo vrlo brzo nakon što se završi aktuelna ”čistka” na ružičastoj televiziji.

Reklame

Ostavite komentar