Šta znamo o novom dečku Nataše Bekvalac

Izvor: Press online
Postavljeno 21 Apr 2011

Rukometaš Vojvodine Ljuba Jovanović, koji je već mesec dana u vezi sa pevačicom Natašom Bekvalac, poznat je kao ljubavnik visokog stila u Novom Sadu. Njegovi prijatelji kažu da ima nezgodnu narav i da voli kratke veze, ali da ga poslednjih dana ne prepoznaju.

Nataša-Ljuba

- Iako smo sumnjali da se nešto dešava između Nataše i njega, on nam to nije priznao do pre desetak dana. Zamolio nas je da o njihovoj vezi ne pričamo zbog situacije u kojoj se nalazi Nataša zbog razvoda i medijske pažnje u koju je dospela – kaže za naš list jedan od rukometaševih prijatelja, i pokušava da nam odgovori na pitanje kakav je izabranik „novosadske barbike”.

- Ljuba je uvek bio miljenik žena i kratkih avantura. Nikada se nije vezivao i brzo je uletao iz veze u vezu, ali ne znam šta će sada biti jer mi se čini da sa Natašom provodi dosta vremena za tako kratku vezu. Inače je jako impulsivan i ima kratak fitilj, pa se bojim da je udario tuk na luk, s obzirom na to da je Nata poznata kao temperamentna osoba. U Novom Sadu svi bruje o ovoj vezi i prognoziraju da će se raspasti pre nego što je počela, ali ja Ljubu poznajem i mislim da se zaljubio – kaže naš izvor, i kroz smeh dodaje:

- Svi prozivamo Vladu Mandića koji ih je upoznao da će morati da kumuje i kako je krenulo, bilo bi mu bolje da već sprema pare.

Reklame

Ostavite komentar