Sukob Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića poprima sve veće razmere

Izvor: Press online
Postavljeno 07 Apr 2011

Kao što je Press već objavio, od sporazumnog razvoda nema ništa, a Danilo je odmah angažovao novog advokata, Nemanju Aleksića, koji je juče za naš list rekao da Nataša ne može da traži 40.000 evra od Danilove kafane „Tako je suđeno” pošto on nije njen vlasnik.


- Prva stvar u vezi s tim jeste da ta kafana uopšte nije na Dačino ime i to bi i moj kolega, a Natašin advokat Dragan Gojković trebalo da zna! Dakle, kafana nije Ikodinovićevo vlasništvo, ali opet kažem, meni nije direktno saopšteno da je tu nastao problem – zaključuje Aleksić.

On je takođe potvrdio da sporazumnog razvoda neće biti, kao i da je Ikodinović u brak uneo veliku imovinu.

- Taj sporazumni razvod koji su Danilo i Nataša potpisali više ne važi. Takođe, ja još uvek nisam dobio dokumentaciju od Gojkovića kao Danilovog prethodnog advokata. Mi smo uvek bili u korektnim odnosima, pa se nadam de će mi i dokumentacija biti uskoro dostavljena. Ono što zakon u ovom smislu prejudicira jeste da se imovina, kao što je poznato, deli popola, međutim gleda se dakle i bračna sutekovina, ali se gleda i ono što su supružnici uneli u brak. Danilo je uneo veliku imovinu u taj brak. Dakle, ukoliko se ne postigne dogovor, ide se na parnicu i onda će se na sudu utvrđivati preraspodela – kaže Aleksić za Press.

Reklame

Ostavite komentar