Suzana Mančić skakutala po stolovima

Fotke postavljene 12 Apr 2011


Iako je pre manje od mesec dana imala ozbiljnu nezgodu na snimanju emisije “Pesma plus Bingo plus”, kada je tokom prenosa pala niz stepenice i tom prilikom povredila i rame, a i nogu, Suzana Mančić ne odustaje od devojačkog života i ludih noćnih provoda.

Sinoć je tako posle još jedne od emisija, direkt (a to znamo, po tome što je otišla u istoj haljini) posle prenosa svratila u Stefan Braun. Suzi je imala odličan povod, koji je bio, kao i svakog ponedeljka humnitarnog karaktera. Ali, izgleda i kao da je to bio samo dobar izgovor da dobro izojča na žurci čiji tempo uglavnom jedva podnose i dosta mlađi.

Ali… Suzana je još jednom dokazala da njoj godine ni najmanje ne smetaju da se izlumpuje kao da joj je dvadeset. Prvo se malo slikala sa kolegama, uglavnom na početku, ali kad je alkohol počeo da radi svoje, Suzana je već bila na stolu. Pa malo pevala, pa ojsa… opet malo na sto… Sjajno se izludovala, a bila je i u centru pažnje, što zbog dobrog raspoloženja, što zbog bretele koja joj je non stop spadala. Međutim ništa Suzani nije smetalo… Verujemo da je ujutru glava malo bolela od previše belog vina koje je popila, nego kad je ona nogu tako brzo zalečila, mamurluk bi trebalo da je najmanji problem. Samo napred Suzi!

Izvor: pulsonline.rs


Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 4 slika.

Ostavite komentar