Sve zategnutiji odnosi Nataše i Dače !?

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 05 Apr 2011

Od najavljivanog sporazumnog razvoda najlepšeg srpskog para Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića, nema ništa! Dogovor od pre dva meseca, da će bračnu luku u kojoj su proveli šest godina napustiti mirno, bez svađa i trzavica, više ne važi. Ročište u novosadskom sudu još nije ni zakazano, a šta će se dalje dešavati, potpuno je neizvesno.


Nekoliko dana pošto se nezvanično saznalo da u sudskim spisima nedostaju još neka dokumenta koja Bekvalčeva treba da dostavi do 8. aprila, nekadašnji vateropolista je odlučio da angažuje novog pravnog zastupnika, novosadskog advokata Nemanju Aleksića.

- Ikodinovića nije ništa naljutilo, jednostavno, odlučio je da otkaže punomoć dosadašnjem advokatu – kaže Dačin novi zastupnik Aleksić. – Sporazumni razvod više ne važi. Ili ćemo se van sudnice dogovoriti o svemu i rešiti to za desetak dana, ili ćemo voditi parnicu i dogovarati se u sudnici.

Bivši vrhunski sportista i pop pevačica su prvobitno postigli dogovor o svim bitnim detaljima, pa čak i starateljstvu nad detetom. Po tom dogovoru, u zajedničkom stanu u novosadskoj Sremskoj ulici (kupljenim novcem od prodaje stana u naselju Lipov gaj), ostala je Nataša sa njihovom ćerkom Hanom, dok su dva stana u Beogradu pripala Dači, koji sa ortakom upravlja kafanom “Tako je suđeno”.

Uprkos tvrdnjama Nate i Dače, koji su u braku još samo na papiru, da će posle razlaza ostati u prijateljskim odnosima i da je pitanje podele imovine rešeno, nezvanično se priča da pevačica sada traži deo novca koji je uložila u kafanu, navodno sumu od oko 40.000 evra.

Reklame

1 komentar

  1. Milena ivanov said on 24/08/2011 at 17:41

    A jadna…

Ostavite komentar