Tap 011 uskoro na turneji

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 08 Apr 2011

Posle uspešnog nastupa u “Beogradskoj areni”, u kojoj je okupila 10.000 vatrenih obožavalaca, najpopularnija grupa devedesetih “TAP 011″ uskoro kreće na turneju tokom koje će održati 40 koncerata.

Menadžer i pevač benda Đorđe Pajović kaže da im ponude za svirke svakodnevno pristižu, kako iz Srbije i regiona, tako i iz inostranstva. Mada su se početkom godine okupili samo za koncert u “Areni”, Đorđe poručuje da su sve tezge oberučke prihvatili.

- Beogradski koncert prevazišao je sva naša očekivanja, tako da se svakodnevno sastajemo i kujemo paklene planove za buduće podvige “TAP 011″ – kaže za naš list Pajović, dodajući da je moguće očekivati i nove pesme “tapovaca”. – Još ne mogu ništa da obećam, ali sigurno je da “TAP 011″ nećemo ugasiti.

Potrudićemo se da uz pojedinačne poslove nastavimo priču koju smo započeli u “Areni”. Imamo nekoliko koncerata u maju, nastupaćemo i tokom leta, a od jeseni krećemo ozbiljnije da radimo. Imamo ponude za veliki koncert u svim veći gradovima na prostoru bivše Jugoslavije. Publika nas je divno prihvatila i nastojaćemo da je i dalje uveseljavamo.

Reklame

Ostavite komentar