Top Model Srbija: Burna dešavanja pred ispadanje

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 07 Apr 2011

U sredu je na televiziji Prva emitovana nova epizoda realityja “Srpski Top Model by Ivana Stanković”, a ova nedelja bila je izuzetno turbulentna i burna za sve takmičarke.


Na samom početku nove epizode devojke su imale novi kasting za dve revije na Belom dvoru. Priliku da ponesu modele marke “P.S. fashion” dobile su Katarina i Kristina, dok se francuski kreator odlučio da priliku da ponesu njegove modele dobiju Ani, Bojani, Nedi i Tijani.

Iako su se istinski potrudile da daju svoj maksimum i da prevaziđu tremu devojkama to nije pošlo za rukom, pa je žiri imao nekoliko kritika na njihov račun. Zamerio im je da su brzo hodale, neke su bile spore, a neke od njih su imale izveštačen osmeh. Opšti utisak je bio da je Ana najbolje obavila ovaj zadatak.

Sledeći korak koji su takmičarke morale da urade bila je totalna transformacija. Produkcija je za njih spremila najbolje frizere u gradu koji su se potrudili da pronađu najbolje frizure za njih. Neda je dobila novu boju kose, kao i Tijana, Milici je skraćena kosa, dok je Kristina ošišana skroz na kratku frizuru. Dejana više nije plavuša, iako je teško pristala na to da je prefarbaju.

Bilo je tu smeha, straha, treme, a jedina takmičarka koja je odbila da posluša savet produkcije i frizera, čak i posle višesatnog ubeđivanja,bila je Tamara Vidić. Žiri je njen potez procenio kao potpuno amaterski i nepoštovanje žirija i rešio da je izbaci iz daljeg takmičenja.

- Nije mi žao što više ne učestvujem jer nije bilo onako kako sam očekivala. I dalje želim da budem deo tog sveta i neću odustati od svog sna - rekla je Tamara koja je devojkama ostavila i oproštajno pismo.

Posle njenog odlaska devojke su se uputile u Aranđelovac gde su na bazenu u hotelu “Izvor” uradile novi editorijal fotografija. Ovog puta pod vodom.

I dok su se neke devojke odlično snalazile pod vodom, pozirajući kao da su uslovi totalno normalni, druge nisu mogle dugo da zadrže vazduh pod vodom, da otvore oči, ili da gnjure a da nisu stavili prste na nos.

Žiri nije želeo da kaže koja od devojaka se najbolje snašla, ali ako je suditi po njihovim komentarima, Ana, Dejana i Kristina su bile odlične.

Došao je i dan odluke koja od njih će regularnim putem napustiti show. U tradicionalnoj završnici Ivana Stanković je Nedi zamerila neke stvari u njenom ponašanju što je nju kao emotivnu osobu povredilo, pa je tako nakon saznanja da je prošla počela da plače i da se žali ostalim devojkama.

Iako su pokušale da je smire i da joj objasne da nema potrebe da sve doživljava tako ozbiljno jer je u pitanju samo igra, Neda nije mogla da se smiri, pa joj je tako u jednom momentu potekla krv iz nosa. Ostale devojke su joj priskočile u pomoć i odvele je do toaleta gde su je umile i pomogle joj da zaustavi krvarenje.

Ivana, Nenad i Miša su doneli i konačnu odluku. Takmičenje napušta Anamari Ćulafić za koju su rekli da ima potencijala, da je dobra osoba ali da je jednostavno sve vreme ostala neprimetna.

- Razočarala sam se jer je prednost data devojkama koje prave dramu i spletkare, dok su kandidatkinje koje svojim radom i izgledom žele da napreduju u njihovoj senci – rekla je Ćulafićeva.

Reklame

Ostavite komentar