Top Model Srbija: Sve devojke na broju

Izvor: svetplus.com
Postavljeno 21 Apr 2011

Jučerašnja epizoda Top Modela, donela je devojkama mnogo izazova. Prvi zadatak im je bio da u stilu Spajdermena siđu sa petospratne zgrade. Zadatak je jako uznemiro devojke, a najuplašenije među njima su bile Kristina i Katarina.

Kako bi im pokazao da je jedna od bitnijih stavri za Top Modela da prevaziđu svoje strahove, Neša Radujeviće se i sam spustio sa krova zgrade. Međutim, Kristina nije uspela da pobedi svoj strah pa je jedina ostala na krovu zgrade.

Drugi zadatk je bio mnogo intresantniji. Devojke su posetile školu glume kod Marka Janića, jer je poznato da modeli često moraju i da glume na fotografijama. Ponovo je jedna devojka odustala, ovoga puta to je bila Marina.

Treći zadatak bio je poziranje za Maxim. Dejana se po običaju najviše  bunila, ali se tokom slikanja toliko opustila da je potpuno promenila mišljenje i fotografisala se baš onako kako Maxim zahteva.

Poslednji zadatak bio je potpuno drugačiji, devet kandidatkinja slikale su se na peronu, obučene kao filmske dive 40-ih godina. Pošto su bile uspešne u poslednjem zadatku, ni jedna devojka nije napustila takmičenje.

Reklame

Ostavite komentar