U prodaji ulaznice za koncert Ejmi Vajnhaus

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 04 Apr 2011

Ulaznice za jedan od najatraktivnijih koncertnih događaja u regionu, na kojem će 18. juna na Kalemegdanu nastupiti Ejmi Vajnhaus i Mobi, danas su puštene u direktnu prodaju u Srbiji i regionu. Broj je ograničen na 22.000, a cene su 3.300 dinara (parter 2), 3.800 (parter 1) i 4.500 dinara (fan-pit).

Prodaja preko svetskog fan kluba Ejmi Vajnhaus i rezervacija ulaznica u Srbiji i regionu počela je već u petak i do nedelje je premašila prvih 1.200 ulaznica, od čega je, kako saznajemo, trećina naručena i plaćena preko kreditnih kartica izvan Srbije. Taj podatak je očekivan, budući da prosečne cene ulaznica za Ejmine ovogodišnje koncerte idu od 60 do 100 evra, da je ovo njen jedini koncert u ovom delu Evrope (ne računajući nedavno potvrđen festivalski nastup na „Sigetu“ u Budimpešti), a da se za iste pare dobija i ugođaj Mobijevog koncerta.
Kad se sve sabere i dopuni činjenicom da će i Ejmi i Mobi ovom prilikom premijerno izvesti neke od stvari sa svojih novih, dugoočekivanih albuma, preporuka fanovima je da požure i na vreme obezbede svoje mesto jer je u pitanju zaista ekskluzivan muzički spektakl, za koji će se izvesno tražiti karta više.

Ulaznice se prodaju širom Srbije i putem lanca knjižara „Vulkan“ i „Delfi/Laguna“. U Beogradu, karte se mogu kupiti na blagajni Beogradske arene, u „Ušću“, u Domu sindikata, „Bilet centru“, ali i preko „Ticket Mastera“,„Azbuke“ i u prodavnicama „Corner shop“. U Novom Sadu karte za ovaj spektakl se mogu kupiti u „Gigstix Storu“, u Banjaluci preko agencije „MG travel“, u Sarajevu preko „Relax Toursa“ i u „Jugoton“ prodavnici u Skoplju.
Pored poznatih hitova, kao što su „Rehab”, „You Know I’m No Good”, „Tears Dry On Their Own” i drugih koji su joj obezbedili status prve dame savremene scene, Ejmi će uživo izvesti i neke pesme s novog albuma. Stil još neobjavljenog naslednika čuvenog albuma „Back to Black“ odredila je kao „muziku starih džuboksa”, a da će i ovog puta uspeti da iznenadi svoju publiku, najavljuje podatak da je već zakazala snimanje u legendarnom studiju „Abbey Road“ i saradnju s Demijanom Marlijem i reperom Nasom.

Reklame

Ostavite komentar