Večeras je premijera filma “Zduhač znači avantura”

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 04 Apr 2011

Zduhač znači avantura” novi je film čija je premijera zakazana za 5. april u Centru “Sava” sa početkom u 20:30 časova.

U modernoj komediji neobičnog imena glavne uloge pripale su novim nadama te tako jednu od dve glavne muške uloge igra Zlatan Vidović, mladi banjalučki glumac koji se u filmu zove Nenad, a njegov rođak u filmu je Vujadin Milošević koji igra ulogu Uroša, beogradskog mladića. Glavne ženske uloge igraju Jelisaveta Orašanin kao Marija i Katarina Ilić kao Sindi, koje su Uroševe drugarice iz razreda.

Sreću se sasvim slučajno, kako to u zduhačkim pričama i biva, i svako zbog svog posla kreće u Banjaluku. Njih dvije da bi snimile reklamni spot za Osiguravajuću kuću, a njih dvojica da bi stigli na Demofest koji počinje na Kastelu.

Paralelno sa njima, još jedna ekipa predvođena Maksom kojeg glumi Marko Gvero, kreće na Demofest. Ekipu čine dva mladića, fanovi Demofesta, i jedan tezgaroški bend koji na putu do Banjaluke svira po različitim kafanama i prolazi kroz razne zgode i nezgode. Nije tu kraj. U Banjaluci se na kampu nalaze i izviđači. Da biste shvatili njihov značaj moraćete pogledati film.

U filmu koji je najvećim delom sniman u Banjaluci i Trebinju glume i Nikola Kojo, Žika Todorović, Marko Živić i Nikola Pejaković.

Reklame

Ostavite komentar