Veliki Brat: Dragana izbačena iz kuće

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 17 Apr 2011

Veliki Brat pred poslednje izbacivanje, koje Dragana “nije preživela”, rešio da obraduje ukućane – koncertom “Čole i Lokica” i ukidanjem Koloseuma i “brljanja” po otpadu.

veliki brat izbacivanje

Poslednje izbacivanje iz Kuće Velikog Brata nisu obeležile suze zbog rastanka od “sujetne i iskompleksirane” ukućanke, već činjenica da je Dragana propustila šansu da provodi dane u luksuznoj Kući sa celom ekipom i to bez bojazni od povreda u Koloseumu.

Pre nego što su se poslednji put, navodno, spakovali i krenuli put bazena i toaleta sa vratima, otpadnici su morali da “prežive” sud publike.

Devojka iz Požarevca koja se, po sopstvenom priznanju, najlošije od svih snašla u Kući Velikog Brata, i koja je dobila najmanje glasova publike zajedno sa Emom i Nemešom, ali najviše glasova od ostalih ukućana, izbačena je zbog “tračarenja”, kaže Slavica,”sujete i previše kompleksa”, kaže Nirmal, a i “malo je glupa i lenjiva” (Duško, naravno).

Veliki Brat je rešio da smiri strasti u Kući nastale nakon Draganinog i Slavicinog ogovaranja “svojih sustanara” i Draženove povrede, i omogući “deci da se vole” bez gledanja na peščanik – ukućani su konačno na okupu u luksuznom delu Kuće.

Tamo će se Marijana i Nemeš na miru pozabaviti pitanjem koje je Nikola postavio udatoj ukućanki…

“Šta kad izađeš, hoćeš pokušati s mužem…?”.

“Čekaćemo kraj da vidimo kako je sve ispalo, ali bojim se da nema ništa od svoga toga”, tiho je rekla Marijana.

“Ako ti je ovo samo avantura probaj da se vratiš mužu, ali ne znam…ja bih ti rekao odje*i…”.

Reklame

Ostavite komentar