Veliki Brat: Marijana i Nemeš i dalje razdvojeni

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 08 Apr 2011

Ukućani i stanari otpada ponovno su se podelili u dva tima i sukobili u Koloseumu. Prvi zadatak bio je da pređu reku s ‘krokodilima’. Ukućane, koji su činili crveni tim, pobedio je plavi tim ‘otpadnika’ koji je uspeo da pređe reku za 3 minute i 14 sekundi dok je crveni tim reku prešao za 6 minuta i 50 sekundi. Zatim su morali odabrati po tri člana, jednog od dva najstarija muškarca, jednu ukućanku i najmlađeg člana bez obzira na pol.


Crveni tim predstavljali su Nemeš, Ema i George dok su u plavom bili Nikola, Slavica i Lester. Imali su dva i po minuta da nameste šator. Pobedu je opet odneo plavi tim koji ga je postavio za 2 minute i 23 sekundi dok crveni nije uspeo da izvrši zadatak.
Gurali glavu u kutiju s argentinskim bubama i malim zmijama

U trećem zadatku svaki tim je trebalo da odabere četiri najhrabrija člana, odnosno, dva muškarca i dve žene. Crveni tim su predstavljali Soraja, Nemeš i Horvat, a plavi Dražen, Mairjana, Lester i Slavica. U 30 sekundi morali su da gurnu glave u kutiju gde su se nalazile argentinske bube dok su Soraju i Dražena iznenadile male zmije. Pobedio je plavi tim zbog čega su se ukućani morali vratiti na otpad. Zbog pobede su dobili i imunitet, a za titulu novog kapetana kuće borili su se viseći na šipki. Dvoboj se odvijao između Horvata i Nemeša. Od novih stanara otpada pobedio je Nemeš, dok je Nikola postao novi kapetan kuće.

Reklame

Ostavite komentar