Veliki Brat: Marijana i Nemeš više nisu u ljubavi

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 27 Apr 2011

Sinoć je u kući VB bila žurka. Ukućanii su se lepo provodili, neki su popili više, a neki manje. Svi su bili podjednako raspoloženi, i “članovi EU”, kao i oni koji to nisu. Naravno, Marijana je popila po koju više, što sada već i nije ništa neuobičajeno.

Nemeš i ona su igrali, on joj je pevao i sve je delovalo kao da ovaj zaljubljeni par nema ni jednu muku. Međutim, tik pred spavanje, golubčići su legli, Nemeš je legao preko nje. Šaputali su na kratko, i onda je Marijana sa sebe ljutito odgurnula Nemeša, kao da joj je rekao nešto što joj se nije dopalo. Nemeš je ustao, i krenuo ljutito da udara zid, neprestano, govorivši “Jebem ti i pijana posla i džin,” aludirajući očigledno na Marijanu i njena alkoholisanja stanja. Nemeš je svoju agresiju nastavio da ispoljava u tuš kabini, rušeći sve što mu se našlo pod rukom.

Marijana ima grižu savesti
Marijana juče priznala pred ukućanima da je pogazila šansu svom detetu za sretno odrastanje. Juče u kući “VB” Bojana je na sebe preuzela ulogu “otvaračice očiju”. Razgovor je započeo Nemeš, pitavši Marijanu da li ona misli da je on glup, neiskusan ili nešto treće. Marijana je rekla da misli da je neiskusan. Priča se nastavila u pravcu odnosa Marijana Nemeš u kome su svi učestvovali. Marijana rekla svima kako želi svom detetu da omogući sretno detinjstvo, kao i da je svesna da je to svojim ponašanjem u kući VB to sada onemogućila. Bojana se složila sa tim, i pitala je “Zašto si to uradila”?, rekavši joj i da jer je pre mesec dana uradila sve da upravo njena ćerka nema normalno odrastanje. Dodala je da je Marijana jako sebična zbog svega toga, i da će posledice tek snositi po izlasku iz kuće VB. A Marijana, kao Marijana. Na sve to je samo slegla ramenima i nije komentarisala niti se protivila.

Nepristojna ponuda
Iako ima grižu savesti zbog svoje ćerke, to ne smeta Marijani da predloži seks u troje Bojani i Nemešu. Sinoć na žurci, Marijana je pitala Nemeša da li bi mu smetalo da se poljubi sa curom, misleći na Bojanu koja je bila tu. Nemeš je rekao da mu ni najmanje ne smeta, a Marijana je pozvala Bojanu da se “druže “ njih troje. Bojana se smejala, ali je ljubazno i kroz šalu rekla da još nije toilko pukla i da nije “u tom fazonu”. Marijana je prokomentarisala da ima još vremena i da im se javi ako se predomisli.

Reklame

Ostavite komentar