Veliki Brat: Marijana nije tražila razvod

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 14 Apr 2011

Pisanje Kurira da je Marijana Čvrljak zahtevala od produkcije Velikog Brata da stupi u kontakt sa prijateljicom kako bi preko advokata pokrenula brakorazvodnu parnicu demantovali su sa RTL-a.

‘Marijana je samo pitala da li je muž zatražio brakorazvodnu parnicu, a nije tražila da stupi u kontakt s prijateljicom ili advokatom”, rekli su sa RTL-a.

Ranije danas, Kurir je javio da je  Marijana Čvrljak tražila dozvolu od produkcije “Velikog brata” da kontaktira sa prijateljicom koja bi mogla da joj obezbediti advokata.

Hrvatica je navodno želela da do izlaska iz rijalitija obavi sve formalnosti vezane za razvod od supruga Ivana, jer želi da ostane u Beogradu sa Nemešom.

“Shvatila je da od života s mužem više nema ništa i da je bolje da na vreme počne da rešava problem. S druge strane, teško joj je zbog deteta, ali je ipak srećna jer je, kako sama kaže, pronašla ljubav svog života”, rekao je za Kurir izvor blizak produkciji rijalitija i dodao:

“Već danima priča samo o tome, a do nas stižu informacije da je njen suprug već pokrenuo parnicu. Ona će pokušati da dobije starateljstvo nad detetom, ali će teško uspeti u tome, naročito zbog činjenice da namerava da ostane u Srbiji” kaže Kurirov izvor.

Reklame

Ostavite komentar