Veliki Brat: Marijana se tek sada zapitala šta će pomisliti njen otac

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 20 Apr 2011

Spontana veza Marijane i Nemeša dobija sve ozbiljnije obrte. Naime, u trenutku kada su se već svi stanari navikli na golupčiće oni pate od griže savesti.

Marijana i Nemeš - Veliki brat

Tačnije Marijana je izrazila svoju nesigurnost u vezi dve stvari. Jedna od njih tiče se povratka u Šibenik. Reakcija koje se najviše pribojava je ona koju može zateći kada se sretne sa svojim ocem.

Druga je pak čisto ljubavne prirode i tiče se uobičajene situacije u svakoj vezi, nepoverenja. Kako bi bila sigurna da Nemeš ima oči samo za nju Marijana je poslala Tamaru da proba da ga zavede. Međutim, i pored svih pokušaja Nemeš je ostao hladan i sve vreme pokušavao da pogledom pronađe Marijanu.

Što se tiče epizode dojka, izgleda da će prerasti u ceo serijal. Na pomenutoj zabavi nisu baš svi mislili na kuću i porodicu, a među njima je bila i Soraja. Njeno skakanje i igranje opet je na videlo pokazalo podivljale grudi poznate manekenke. U pomoć je pritrčao Nirmal, koji je pomalo nevešto i vidno pripit uspeo da situaciju vrati na svoje mesto.

Reklame

1 komentar

  1. slavica said on 15/05/2011 at 22:11

    Cist seks mogu da progutaju rijaliti programi u drugim zemljama ovde ne !Ali posto se radi o Hrvatici ,onda je ovaj mladi kulov koji ne zna ni o seksu nista ,(videsmo po par desetina sekundi traje),a tek o zenama tek nista ne zna !Prebice ga roditelji kod kuce, jeste li videli adolescenta kako sutira i razbija stvari po kuci kada je nezadovoljan! Muskarcina prava ,ja radim u jednoj zatvorskoj ustanovi i mogu reci da takve prvo lecimo ,onda izolujemo zbog samopovredjivanja uz mnostvo lekara iz grane psihijatrije !A ona ?Ona je droljetina koja ne zna da se istusira posle seksa ,nego se okrene kao krava i zaspi! vazi i za njega !FUJ !

Ostavite komentar